Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen De Graafschap

11 november 2022 22:13
Foto: Pro Shots

Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. Op bezoek bij De Graafschap ging de ploeg van Adil Ramzi met 3-2 onderuit. Via doelpunten van Fodé Fofana en Sávio kwam Jong PSV twee keer op voorsprong, maar zag de thuisploeg vervolgens tot twee keer toe al snel weer gelijk maken. Diep in blessuretijd volgde er ook nog een derde tegentreffer, zodat de ploeg zonder punten weer richting Eindhoven moest.

Opsteling Jong PSV: Schiks, Van de Blaak, Seelt, Vos, Oppegard (73' Leysen), Tielemans, Doudah (90+3 Priske Flyger), Nassah, Sávio (73' Sealy), Fofana (73' Colyn), Antonisse (62' Babadi)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong graafschap fofana savio antonisse babadi blaak colyn doudah flyger fode leysen nassah oppegard opsteling priske ramzi schiks sealy seelt tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Wedstrijden zijn pas afgelopen bij de eindsignal..
+1/-0

1 jaar geleden
Jong PSV krijgt in wedstrijden in de laatste 10 minuten teveel doelpunten tegen.Verder worden er teveel fouten gemaakt.Dom balverlies op het middenveld is oorzaak van de 2-2 en een lange uittrap van de doelman en een verloren kopduel leidt in de laatste seconden de 3-2 in.Er is voor Ramzi nog aardig wat bij te schaven.
+2/-0

1 jaar geleden
Sneu en onnodig, denk ik.
+1/-0

1 jaar geleden
Natuurlijk hoop ik dat ons PSV altijd wint maar dat we hier uiteindelijk verliezen bezorgt me geen slapeloze nacht , morgen moeten we winnen van az , dat telt! Mooi voor die jonge gasten dat ze ervaring opdoen en klaargestoomd worden voor t echte werk maar de wereld vergaat niet als je in Doetinchem verliest , tenzij je al kampioens stickers op je bus aan t plakken bent 😊 Bryan Smeets , voor altijd mijn held voor die dag!
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dan moeten onze jongens ook klaargestoomd worden om als winnaars uit de bus te komen en daar hoort het consolideren ook bij, zoals @Estudiantes hier zegt en ik deel die mening dat we te vaak de laatste treffer van een wedstrijd incasseren ipv die te noteren..
+1/-0

1 jaar geleden
Helaas maar kan daar wel gebeuren,na de voorsprong ging de thuisploeg met de spionkop erachter opportunistisch volle bak naar voren en krijgt jong het deksel op de neus.
Ook de wissels van Savio en Fofana die voor de voorsprong zorgden haalden de angel voorin eruit.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje