Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We waren niet scherp genoeg'

13 november 2022 00:41

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan dat PSV tegen AZ niet scherp genoeg was. "We stonden met momenten niet goed en waren slordig aan de bal", zo gaf hij aan. "We hebben zelf weinig weggegeven, maar door een fout van ons maken zij wel 0-1. Dan is het voor ons achter de feiten aanlopen en op jacht gaan naar de gelijkmaker, maar hij wilde niet."

Gevraagd werd aan de aanvaller waar voor PSV het grootste verbeterpunt zit. "We moeten nog gedisciplineerder spelen en vast zijn in de formatie", zo gaf hij aan. "Van daaruit moeten we de slordigheden eruit halen en geen kansen meer weggeven. Dan kunnen wij gewoon goed voetballen. Dat hebben wij al laten zien. Daar moeten we op voortbeduren. Dit was denk ik een incident. Hiervoor waren we goed bezig. We weten wat we kunnen. Dat moeten we vasthouden, verbeteren en verder ontwikkelen."

Gakpo kreeg ook de vraag of hij in de tweede seizoenshelft ook nog voor PSV speelt. "Ja", zei hij direct. "Ik focus me gewoon op PSV. Nu ga ik me focussen op het WK en dan zien we wel weer verder."




Tags

gakpo cody espn gedisciplineerder slordigheden verbeterpunt voortbeduren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage