Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen onderuit op bezoek bij Ajax

20 november 2022 14:13
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen onderuit op bezoek bij Ajax; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen is in de Azerion Eredivisie Vrouwen opnieuw tegen een nederlaag aangelopen. Op bezoek bij koploper Ajax werd met 1-0 verloren. Voormalig PSV'er Romée Leuchter maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De ploeg van Rick van Rooij heeft inmiddels al een achterstand van 14 punten, al heeft het wel een duel minder gespeeld.

Jeslynn Kuijpers haalde in het duel een bijzondere mijlpaal. De aanvalster viel in de tweede helft in en dat was alweer haar 250ste wedstrijd in het shirt van PSV.
Tags

aanvalster azerion eredivisie jeslynn kuijpers leuchter mijlpaal romee rooij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuchter maakt alweer het verschil tussen ajaks en PSV vrouwen.Zo jammer dat ze PSV verliet om bij ajaks te gaan voetballen.Het verschil tussen PSV en FCT,ajaks is gewoon te groot.In Amsterdam hebben ze financieel meer mogelijkheden maar FCT zal toch geen hogere begroting hebben dan de PSV vrouwen.Des te opmerkelijker dat FCT elk seizoen om het kampioenschap meedoet of zelfs kampioen wordt.
+1/-0

 
Begroting van Twente is bijna het dubbele van die van PSV, ook Feyenoord heeft een hogere begroting. Ajax steekt er met enorme afstand bovenuit qua geld.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Bedankt voor de info.Verrassend dat het zelfs het dubbele van PSV is en dat zelfs Feyenoord erboven zit.
+1/-0

 
De clubs stoppen er zelf dan ook geen cent in. Alles wordt bekostigd door sponsoren. Met acht titels is Twente voor sponsoren (nog) populairder dan PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
De uitslag valt mij nog redelijk mee.

Desalniettemin laat ik PSV-Feyenoord volgende week aan mij voorbijgaan, ondanks mijn gratis entreebewijs.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten bodo bommel brobbey dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano overtredingen petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner skipper soubavaria tennis tillman utrecht vaart vaio voorgrond zieker