Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Dit geeft een goed gevoel'

21 november 2022 19:06
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Dit geeft een goed gevoel"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS was Cody Gakpo blij met zijn doelpunt tegen Senegal. "Dit geeft een goed gevoel. We waren op zoek en uiteindelijk viel ie. Dat geeft een goed gevoel", aldus Gakpo. "Ik zag Frenkie en hij draaide goed open. Dat was het moment voor mij om te gaan lopen. Dan is het gewoon de bal aanraken en dan ziet de keeper meestal mis. Dat was nu ook het geval."

De aanvaller was wel kritisch op het spel van Oranje. "We waren niet fleurig genoeg aan de bal. Dat moet veel beter", zo gaf hij aan. "We zullen dit goed moeten gaan analyseren en gaan kijken wat er beter moet in de volgende wedstrijden."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody aanraken fleurig nos oranje senegal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
En de marktwaarde stijgt weer met 5 miljoen
+2/-0

2 weken geleden
Dat is ook het enige positieve.
+2/-1

2 weken geleden
Volgende keer gewoon op je normale plek staan en Bergwijn aan de kant aub. En Louis, vraag eens aan Davids of je Malacia op moet stellen in plaats van aan je andere assistent.
+2/-0

 
2 weken geleden
Helemaal eens aangaande Bergwijn, wat was die slecht zeg.
Scholletje junior vond ik geeneens zo slecht, deed opbouwend nog wel wat (en moet hier echt moeite voor doen om dit uit mijn bek te krijgen want het blijft een engnek)
Zou leuk zijn als de volgende pot Xavi op de plek van Berghuis staat, ben ik wel benieuwd naar.
+2/-0

 
7 dagen geleden
Als zowel Roger en Louis hem niet als linksbuiten opstellen. Is dat dan zijn normale positie? Je kan beter op Louis vertrouwen. Die krikt dat transferbedrag nog wel even op voor ons. Tot nu toe is Gakpo als linksbuiten iedere internationale top wedstrijd nog door de mand gevallen.
+1/-1

 
7 dagen geleden
Want het Nederlands elftal speelt ook echt met buitenspelers ja :denk Net zoals hij onder Schmidt ook vooral aan de linkerkant speelde, op zijn inderdaad normale positie.
+3/-1

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Goede analyse
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antonh argentinie bergwijn blind cody doan duitsland dumfries ecuador engeland frankrijk gaal gakpo groepswinnaar guardado hedges iran jong jorisdedraak lozano marokko mexico nederland noppert oranje psvrijnwoude qatar senegal thuisvak wales