Transparent
Inloggen
Sluiten

Berry van Aerle: 'Mensen hebben regelmatig geen idee hoe onze positie binnen de club is'

24 november 2022 06:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Berry van Aerle: "Mensen hebben regelmatig geen idee hoe onze positie binnen de club is"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Berry van Aerle aan dat de scouting van PSV momenteel nog steeds volop actief aan het zoeken is naar talent, ook tijdens het WK. "Niet alle competities liggen stil", aldus Van Aerle. "We kijken veel naar tweede elftallen van de clubs in het betaald voetbal en ook in België. En ook een aantal jeugdinterlands volgen we met ons scoutingsteam."

Volgens de oud-speler hebben mensen regelmatig geen idee wat de positie is van scouts binnen de club. "Het is natuurlijk zo dat wij spelers kunnen aandragen, maar uiteindelijk moet de directie met veel meer dingen rekening houden dan wij", zo geeft hij aan. "En het komt ook voor dat de spelers simpelweg niet in Nederland willen voetballen. Geld is soms een beperkende factor, dat is een gegeven. Daar laten we ons niet door uit het veld slaan hoor, maar er wordt soms zo makkelijk geoordeeld. Men heeft regelmatig geen enkel idee heeft wat er bij het besturen van een club komt kijken. Iedereen doet hier echt zijn stinkende best, geloof me maar."

Sinds dit seizoen is Marcel Brands de algemeen directeur van PSV. "We hebben een goede band en hij ziet in mij iemand die bij de club hoort. Dat vond ik heel fijn om te horen", zegt hij daarover. "Ja, ik word zestig maar ben nog niet bezig met stoppen met werken. Ik wil nergens anders heen en bij PSV mijn pensioen halen. En daarna rustig op de tribune zitten, zolang als dat gaat."




Tags

aerle berry aandragen belgie besturen brands factor geoordeeld nederland pensioen scoutingsteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mensen hebben regelmatig geen idee hoe onze positie binnen de club is, maar van dit interview zullen die mensen ook niet veel wijzer geworden zijn, behalve dan bevestigd dat dit een topgozer is met een echt PSV-hart
+2/-0

1 jaar geleden
Als postbode zal Berry ook wel wat gezien hebben..
+1/-0

1 jaar geleden
Ja Berry, ze zijn nog steeds wat skeptisch omdat Bruma en Baumgartel voor 27M uit die scouting voortkomt.

Dan kredde da.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Aangezien Bruma al heel lang op een lijstje zou hebben gestaan kan ik me nog wel voorstellen dat hij ooit jaren voordat hij gehaald werd als optie werd geopperd.

Hoe het kan dat hij er in de tussentijd niet van af is gehaald is me wel een groot raadsel, maar geen idee of de scouting daar nog veel mee te maken heeft. Hij was in ieder geval te oud, te duur en op basis van statistieken en later in de praktijk niet goed genoeg. Kan nog steeds geen enkele goede reden vinden waarom hij gehaald zou zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja als je dit soort bedragen betaalt, moet je hem bewijzen van spreken een jaar lang elke training en wedstrijd beoordelen tot de aankoop.
+1/-0

1 jaar geleden
Betaalt Le Berry tegenwoordig contributie bij de FC Open Deur?

Kan Chelsea ome Pietje niet weer met ons delen?
+1/-0

1 jaar geleden
Iets meer zelfkritiek zou toch wel fijn zijn. Onze scouting functioneert niet goed. Of dat nu ligt aan de scouting of de directie laat ik even in het midden. ''maar iedereen doet zijn stinkende best''. Ok, als je stinkende best doen genoeg is, maar dacht dat we als topclub toch wel meer mogen eisen dan allen dat.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage