Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Zoals het er nu voorstaat, speel ik na de winterstop nog voor PSV'

28 november 2022 11:05
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Zoals het er nu voorstaat, speel ik na de winterstop nog voor PSV"; image source: Pro Shots

Cody Gakpo werd op de persconferentie van zondag volop gevraagd naar de berichten dat hij opnieuw in de belangstelling zou staan van onder meer Manchester United. De aanvaller houdt zich tijdens het WK echter niet bezig met een mogelijke transfer. "Zoals het er nu voorstaat, speel ik na de winterstop nog voor PSV", aldus Gakpo. "Maar zoals ik ook voor de start van het WK al zei: we zien wel wat er allemaal gaat gebeuren."

Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International gaf afgelopen vrijdag nog aan dat het management van Gakpo na het WK in gesprek zal gaan met meerdere Europese topclubs om een mogelijke transfer in de winter te bespreken.
Tags

gakpo cody voorstaat timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


michelos (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Hier word ik allemaal niet blij van, dit soort antwoorden. Hij laat toch echt de deur open staan voor een eventueel vertrek als de juiste club zich meldt.

Jammer dat ie niet zegt: ze kunnen zich allemaal na het seizoen melden, ik vertrek niet in de winterstop, ik wil eerst kampioen worden.

Brands moet nu keihard worden. Bij een tussentijds vertrek moet PSV bovenop het bedrag dat ze incasseren een enorme 'we missen de titel + CL door dit vertrek' - compensatie bonus zetten. 50M bonus bovenop de 70M die die al zeker waard is. 120M aftikken dus, of na het seizoen terugkomen en dan mag ie weg voor 75M. Take it or leave it attitude.

CL en titel is veel belangrijker dan die centen. CL staat niet alleen voor veel meer geld verdienen maar vooral voor waarde vermeerdering van de hele selectie als je het daar goed doet, kijk naar ajax. Dat moet allemaal gecompenseerd worden als je je kampioens aspiraties laat varen met een verkoop van Cody.
+10/-0

 
5 maanden geleden
Natuurlijk willen wij dat hij dat zegt, maar dat kán hij helemaal niet zeggen.

Ik ben oprecht benieuwd hoe strak PSV gaat zitten in dat take it or leave it. Dat hij inmiddels meer oplevert tov maanden geleden lijkt me duidelijk. Daar hebben dit seizoen tot nu toe en (ik krijg het mijn strot bijna niet uit) het wk aan bijgedragen.
+1/-0

killermfc (geschorst)
5 maanden geleden
"Zoals het er nu voorstaat"...

Ik mag het toch wel hopen.

PSV moet, dit seizoen meer dan ooit, kampioen worden.
+3/-0

5 maanden geleden
Zelfs Met Cody erbij staan we niet eerste dus als wij de aspiratie hebben moet Cody na de winter erbij zijn + versterking links of rechts en centralachter.
+1/-0

Hendrikus (geschorst)
5 maanden geleden
Zei ik ook tegen mijn baas. Zoals het er nu voor staat kom ik na de feestdagen weer gewoon werken, maar we zien wel wat er allemaal nog kan gaan gebeuren.

Maar wat moet die jongen dan anders zeggen?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Mijn baas zegt dan "Heb je verlof ingediend tijdens de feestdagen"
+1/-0

5 maanden geleden
Bij United is het nu ook flink g(e)lazer met de eigenaren. Ik weet niet of ze intussen en grote investering gaan doen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het geld bij United is op. Alles is al uitgegeven (aan onze concurrent). Las ergens dat ze 17 miljoen te besteden hebben. Daar kunnen ze na vrijdag niet eens zijn linkerbeen van kopen.
+2/-0

5 maanden geleden
Als ik PSV was zou ik Gakpo in de winter verkopen en Cody half jaar terughuren (van United?)
voor € 60 miljoen en zo transferinkomsten veilig stellen, om verlies van dit seizoen op te vangen.
+1/-1

 
5 maanden geleden
60 miljoen? Omdat het Cyber Monday is?
+3/-0

5 maanden geleden
Als Kudus (interesse Liverpool, Everton) meer oplevert dan onze Cody word ik gek!
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Als je nu zegt "kudus is meer waard" heb je gelijk. Alleen het tot stand komen van een bedrag heeft met meer factoren te maken. Afkomst (binnen eu, buiten eu), International van aangeschreven land (in dit geval Neserland vs Ghana), noodzaak van een club om te verkopen, clausules, en, niet onbelangrijk, wens van de speler.

Ik vind de bedragen die nu voorbij komen waanzinnig. Ben vooral heel benieuwd hoe stijf Marcel die poot kan houden bij een bod van, pak em beet, 65 miljoen. Ik denk dat onze Cody, ook met de druk van de RvC dan weg is.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik zou denken dat Brands het spel van onderhandelen wel toevertrouwd is. Ik ben op dit moment maar wat blij dat John de Jong niet aan de andere kant van de lijn zit als er een telefoontje uit Manchester komt.

PSV moet in dat opzicht toch lering trekken uit de verkoop van antony. Ik vond het echt super knap dat United belde met een bod van 75 miljoen en ajax direct aan de telefoon dat bod weigert. Dan heb je wel ballen zeg. Op die manier hebben ze nog 25 miljoen extra kunnen verdienen op een bedrag dat toch al buiten alle proporties was.

Je moet je ook verplaatsen in de ander. Als United zo'n megabod doet, dan zijn ze overtuigd dat ze die speler willen. Zo'n megabod verschijnt in alle kranten. Als ze vervolgens moeten afhaken omdat ze die speler niet kunnen betalen, dan slaan ze toch een enorme flater. Status en ego van een club gaan op die momenten ook een rol spelen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Maar wie bepaalt dan dat dat bedrag buiten alle proportie was?
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat dus ja.
Wat ik ook van Antoinette vind, hij is wel international van Brazilië, heeft champions league gespeeld, en de trainer kent hem goed, en mocht de beurs trekken bij aanstelling.

Persoonlijk Gakpo, altijd mijn voorkeur.
Ik wil maar zeggen dat vergelijkingen niet altijd op gaan omdat er meer factoren bij komen kijken.

Edit. Antoinette is bewust zo geschreven, en geen auto correctie ;)
+2/-0

 
5 maanden geleden
Misschien had ik erbij moeten zeggen dat IK het buiten alle proporties vind. Er is namelijk geen objectieve maatstaf. Als je kijkt naar de duurste transfers van dit seizoen (over de hele wereld!), dan staat Antony met stip bovenaan. Denk daar eens over na. Dat is krankzinnig. Hoe kan een speler uit de Mickey Mouse league, die wekelijks tegen Excelsior, Emmen en Cambuur speelt nu met stip bovenaan staan? Ja hij heeft een paar wedstrijden goed gespeeld in de Champions League, maar dit soort bedragen wordt doorgaans enkel en alleen betaald voor spelers die zich al meerdere jaren hebben bewezen bij een topclub uit een topcompetitie.

Maar goed. Als 95 miljoen voor Antony de maatstaf is. Dan moeten wij onze Cody niet voor de helft van de hand doen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dan zeg ik er meteen bij dat ik het met je eens ben.
Volgens mij lachen ze in Amsterdam nog steeds de ballen uit de broek, dat ze bijna 150 miljoen ontvangen hebben van die badmuts, voor antoinette en martinez.
+2/-0

Hendrikus (geschorst)
5 maanden geleden
Ik kan haast niet wachten op de volgende melding van onze clubwstchers. Dat PSV denkt wel iets meer te kunnen vragen maar er zijn natuurlijk wel toezeggingen aan Cody gedaan.😱
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez bommel evenepoel fabio feyenoord foto gemeenschap ghazi guti jong knvb koers obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman xavi