Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo wederom cruciaal voor Oranje op WK

29 november 2022 17:52
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo wederom cruciaal voor Oranje op WK; image source: Pro Shots

Cody Gakpo heeft op het WK in Qatar wederom voor een hoofdrol gezorgd. Het Nederlands elftal was met 2-0 te sterk voor het gastland en de aanvaller van PSV opende opnieuw de score. Gakpo zorgde bovendien voor een record. Hij is de eerste Nederlandse speler ooit die in zijn eerste drie wedstrijden op een WK tot scoren wist te komen. Hij heeft in Qatar bovendien met links, rechts en zijn hoofd gescoord. Daarmee is hij na Wesley Sneijder de tweede Nederlander ooit die dat lukte op een wereldkampioenschap.

Ook deze wedstrijd kregen Xavi Simons en Luuk de Jong geen speeltijd.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody oranje qatar jong simons wereldkampioenschap xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Fijn voor Cody weer maar wat een zaadpot zeg. Zal mij benieuwen tegen een echte tegenstander? En ik zal het maar niet over de wissels hebben, wat een aanfluiting zeg.
+6/-0

1 jaar geleden
Gelukkig is dit de voorlaatste wedstrijd van Van Gaal. Met dit soort wedstrijden en wissels begin ik bijna richting killer te gaan qua mening over Oranje.
+2/-2

1 jaar geleden
Wat creeert Van Gaal op deze manier toch een afkeer tegen dit oranje… Het volk roept om Simons, maar het zou niet des van Gaals zijn om daar dan aan tegemoet te komen bij een 2-0 veilige stand. Nee we gaan dezelfde spelers die eerder al spelen nog een keer laten spelen…
+3/-0

 
1 jaar geleden
LvG is vooral dirigent van zijn eigen orkest he.
+4/-0

1 jaar geleden
Volgende wedstrijd Iran of de VS, zelfs met dit elftal is dat te doen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou er mijn geld niet op in willen zetten. Eerder minder dan 4 goals oid.

Edit: verkeerde tekens gebruikt.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik weet niet of je de VS hebt zien voetballen, maar die spelen dit Oranje helemaal zoek denk ik. Gelukkig nog maar een wedstrijdje onder die ontiegelijk arrogante narcist. Hoe meer heel Nederland roept om Simons, des te kleiner de kans dat hij er in komt, want hij geilt erop dat iedereen hem eigenwijs vindt. Gelukkig heeft hij ook weer zo'n groot ego dat wanneer we zeker zijn van uitschakeling (0-3 tegen de VS in de 87e minuut) Simons alsnog mag de invallen zodat hij zichzelf nog jaren op de borst kan kloppen als "de man die Simons liet debuteren". Als ik Luuk de Jong was had ik alweer het vliegtuig naar Eindhoven gezeten.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik zit nu te kijken naar de VS maar ben niet echt onder de indruk. Tuurlijk Oranje was ook een aanfluiting, maar ik neem toch aan dat zelfs met deze coach hiervan wel gewonnen kan worden. (Bovendien heeft Louis altijd geluk). Na deze poule ook deze tegenstander en deze helft van het schema. Je gaat bijna denken dat de FIFA graag wil dat we ver komen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb VS zien spelen zojuist. Niets hoogstaandst dus net als NL. Enkele sterkte houders eruit met een blessure. NL zal nu aan de bak moeten. Ecuador was eigenlijk al te sterk.
Misschien heeft Louis Xavi en Luuk wel nodig voor plan Z. Plan A,B tot en met plan Y is zonder hen.
+2/-0

1 jaar geleden
Gakpo is het enige wat ik leuk vindt aan Oranje. Die jongen staat er internationaal goed op. PSV kan met hem heel erg veel geld verdienen. Cody is een held!
+2/-0

1 jaar geleden
En overigens nog even diep respect voor onze minister die het gewoon stoer aandurfde om met een OneLove speldje daar op de tribune te gaan zitten. Wat een held! Welisiwaar onder een sjaal, maar toch. En misschien had ze ook nog wel regenboogondergoed aan.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Telt 7 kleuren stront dan ook als regenboog?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wel een pro Palestina band van de Sheik. Dat mag natuurlijk gewoon….
+1/-1

 
1 jaar geleden
We moeten gewoon eens kappen met die discussie. Ofwel je neemt het zwaar op en gaat helemaal niet, ofwel je laat het als het toernooi eenmaal begonnen is, verder rusten. Als iedereen daar stoer gaat doen en een week later is er geen gas loopt weer iedereen te zeuren dat Rutte cs het fout heeft gedaan. Wel eens gehoord van een gebalanceerde mening op basis van meerdere aspecten en afhankelijkheden?? ALs we echt principer hebben willen we ook hun gas niet, en gooien we Groningen open (met compensatie voor die mensen)!
+1/-0

1 jaar geleden
Wellicht zit Mark Rutten de volgende keer in een jurkje van k3 met n regenboog , wat geef ik erom, mooi dat Gakpo wat meer waard is geworden maar verder alleen maar bagger, t ritme in de eredivisie is eruit, kan verder niet warmlopen voor dit gemaakte toernooit je wat nergens leeft onder de ECHTE supporters
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage