Transparent
Inloggen
Sluiten

'Management van Cody Gakpo gaat na het WK opnieuw in gesprek met Manchester United'

30 november 2022 11:25 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Management van Cody Gakpo gaat na het WK opnieuw in gesprek met Manchester United"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano lijkt het er op dat Cody Gakpo komende winter al zal gaan vertrekken bij PSV. "Hij staat nog altijd op de rader van Manchester United, maar ook bij Liverpool. Hun scouts zijn naar meerdere wedstrijden van Gakpo gaan kijken", aldus Romano. "Op dit moment zijn er nog geen aanbiedingen, maar Manchester United is altijd in gesprek gebleven met zijn management en na het WK zullen er nieuwe gespekken gaan volgen."

Het zijn volgens Romano echter niet de enige clubs die Gakpo volgen. "Ook de andere grote clubs in Engeland, terwijl ook Real Madrid hem al meerdere keren heeft bekeken", zo gaf hij aan. "Op dit moment is er nog geen enkele aanbieding gekomen, maar dat kan in de komende weken zeker gaan veranderen. Gakpo wilde afgelopen zomer al graag naar Manchester United vertrekken."
Tags

gakpo cody romano engeland fabrizio gespekken liverpool madrid rader transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ondanks zijn goede prestaties op het WK vraag ik me af of hij bij United (of een soortgelijke club) zal gaan slagen. Hij valt op het WK op met zijn drie goals, maar evenals zijn teamgenoten overigens, komt hij verder erg weinig in het spel voor. Bij United gaat er gemor klinken zodra een mindere prestatie niet meer wordt gecompenseerd door goals. Ik ben benieuwd of hij de handelingssnelheid heeft om in de absolute top als basisspeler mee te kunnen.

Maar goed, Man United zoekt natuurlijk naar een aanvallende versterking na het vertrek van Cristiano Ronaldo en ze denken Gakpo voor een prikkie (40-50 miljoen) te kunnen ophalen. Ben benieuwd of Cody na de winter nog bij ons speelt, ondanks dat hij voor het WK blijkbaar had aangegeven pas in de zomer weg te willen.

Helaas voor PSV hebben wij hem toch echt behoorlijk hard nodig als we kampioen willen worden.
+3/-0

 
michelos (geschorst)
3 maanden geleden
Hij komt idd weinig in het spel voor, omdat vGaal alleen maar eenheidsworsten opstelt en een systeem erin gedrilt heeft waar creativiteit volledig verboden lijkt. Ik heb nog geen steekbal gezien, terwijl hij toch heel vaak diep gaat.

Des te knapper dat Cody zich bij die schaarse kansjes toch onderscheidt. Die goal met links tegen Equador was nauwelijks een kans, gewoon heel knap binnengeknald. Moet je nagaan als je in deze vorm nog vaker gelanceerd zou kunnen worden, hoeveel dat ie er wellicht nog meer had gemaakt. Hij loopt bijna 1 op 1 qua kansen/goals ratio.

Dat is denk ik ook exact waarom ie in de grote kijker staat. Het gemak waar die mee scoort als die kansen krijgt. Koelbloedigheid van een spits. Verder heeft ie alles wel in huis om te slagen. Snelheid. Technisch. Fysiek. En vooral mentaal stabiel. En het valt me op dat ie conditioneel ook gas kan blijven geven. Hij moet alleen wel een topclub kiezen waar zijn concurrent op links te pakken is.
+2/-0

3 maanden geleden
Heel jammer als hij weg zou gaan in de winter, maar ik denk dat dit wel in de situatie van PSV een gevalletje "ijzer smeden als het heet is" is. Hij kon afgelopen zomer niet opbrengen wat we wilden, en nu, geholpen door het WK kun je eindelijk eens vragen wat Ajax al jaren durft te vragen, en wij niet (met het argument: hun spelers bewijzen zich op het hoogste niveau en die van ons niet...)
Dat is nu in dit geval eens een keer niet zo. Met meerdere clubs die achter hem aan zitten kun je eens echt de hoofdprijs vragen, en anders komen ze na het seizoen maar terug.
+4/-0

michelos (geschorst)
3 maanden geleden
Na het seizoen svp. Eerst die titel.

En altijd voor Liverpool gaan als je de keuze hebt. Veel meer kans op speeltijd als je kijkt wat daar loopt. Real natuurlijk niet aan beginnen, daar loopt Vinicius.
+3/-0

3 maanden geleden
Met Gakpo erbij is het al moeilijk zat die titel te behalen laat staan zonder, anders zijn we maar een ambisieloze trieste club dat net zoals toentertijd met de verkoop van twee sterkhouders kampioenschappen naar de sodemieter hielpen, Doet Marcel dit dan is hij dus geen haar beter dus geen topper , zo erg slecht kan PSV er niet bij zitten en worden we bbb het sulleke van de ED.
+1/-0

 
vakkieS (geschorst)
3 maanden geleden
Als PSV een bod krijgt waar je van weet dag die niet meer gaat komen, zullen ze dat altijd gaan doen.
Zo werkt het nu eenmaal door het grote geld.
Dat heeft niks te maken met ambitie maar puur met gezonde bedrijfsvoering, PSV gezond op de lange termijn! Dat is toch wat wij ook willen? Uiteraard sportief succes dat is erg wenselijk daar ben je een sportclub voor. Maar PSV gezond is toch wel punt 1.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Vreemd wat je schrijft over Brands Por. We weten toch allemaal dat PSV aan het infuus hangt en voor het einde van het boekjaar MOET verkopen? En wij destijds al dat geloel van Gerbrands maar geloven......
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is wel echt een obsessie van je he?
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Heeft niks met obsessie te maken. De financiële positie van PSV was/ is zodanig dat je regelmatig gedwongen wordt om te verkopen. De timing van een mogelijke verkoop van Gakpo zou wel eens heel ongunstig kunnen uitvallen. Het moge duidelijk zijn dat de infrastructuur van PSV de Top 32 ambitie behoorlijk in de weg staat of wil je zeggen dat we presteren conform de verwachtingen? Maar om heel eerlijk te zijn ben ik wel benieuwd naar jouw uitleg in deze.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat hele tijd terug blijven komen op die top32 ambitie begint aardig flauw te worden. Er is al lang uitgelegd waarom die ambitie een paar jaar geleden al verdwenen is. En nee, dat zijn niet de prestaties die tegenvielen. Als je dan toch die langspeelplaat wil blijven gebruiken, zou je bovendien moeten zien dat PSV op koers ligt om die oude ambitie van top32 in 2024 te halen... :denk Dus ja, dan presteer je conform die verwachting.

Verzin eens een keer iets nieuws. Of probeer voor de verandering een keer niet alles op Gerbrands te draaien zodat je weer een keertje ongefundeerd kan bashen.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Jij mag flauw vinden wat je wilt. De laatste jaren lijkt PSV meer een praatclub dan een club waar prestaties leiden tot euforie onder de fans. Of wil je zeggen dat we waar voor ons geld gekregen hebben?

Mijn persoonlijke mening daarover is dat we helaas te maken hebben met een beperkte infrastructuur (in een klein voetballand) en dat het daarom moeilijk wordt om structureel prijzen te pakken. Hopelijk leidt het continue innovatieve karakter van de club weer tot successen. Neem bijvoorbeeld dit jaar: onze grote concurrent lijkt in de hands te staan dus je zou dit jaar, bij normaal presteren, gewoon een hele redelijke kans hebben om kampioen te worden. Maar dan moeten de heren kappen met het op de billen krijgen tegen clubs als Cambuur, Groningen etc.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vreemd is dat wij pas nog allemaal de jubel uitstaken toen we hoorden dat er miljoenen staan voor versterkingen die nooit never aan zijn gekomen en dat er toch weer blijkt dat wij een grote kans op een evt kampioenschap moeten verkopen omdat we aan het "infuus" liggen Tony, dat vind ik vreemd, ik bemoei mijn eigen verders nooit met financien maar het is toch zo dat dat geopperd werd pas geleden nog? Het is telkens weer wat.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Por, ben het helemaal eens met je laatste zin. Heb het idee dat COVID er zeer fors in heeft gehakt. Maar waar ik het niet met je over eens ben: mocht Gakpo verkocht worden dan kan Brands daar naar mijn bescheiden mening weinig aan doen. Hij zal er voor willen gaan liggen hem kennende maar de RVC zal eventueel eisen stellen vrees ik.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Tony verder hier beneden pleit je het zelfde als wat ik bedoel als ik het goed begrijp, alleen het Toon verhaal enz is niet aan mij besteed, verder is er best veel waar ik geen antwoord op krijg van anderen, misschien dat ik me teveel in gewonemensentaal incl mijn eventuele type fouten uit, maar ik bedoel precies wat ik zeg zonder omwegen of mijn eigen indekken met zinnen zoals ik laat me graag verrassen en dergelijken
+1/-0

3 maanden geleden
Tot hoe lang duurt die transferperiode in de winter? Toch niet tot eind januari he? Zal je zien dat Gakpo weer onder de drukt bezwijkt van al die transfergeruchten.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Pfff, nou als dit toch richting een transfer gaat, dan geen geouwehoer over eerst nog op vakantie en er rustig over nadenken. 1 januari ligt de deadline... En minimaal 80 miljoen uiteraard, maar vrees dat we met 50 miljoen en wat bonusjes genoegen moeten nemen...
+2/-0

3 maanden geleden
Goede spel Gakp op WK gaat ons de landstitel kosten.
+1/-0

 
shevchenko (geschorst)
3 maanden geleden
Ik zie dat toch anders. Het goede spel van Gakpo op het WK gaat ons een enorme zak geld opleveren. Hiermee kunnen we eindelijk een paar goede backs en een nieuwe linksbuiten kopen. We kunnen daarmee PSV 1 naar een hoger niveau tillen, zonder afhankelijk te zijn van de opvliegingen van één speler.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dat gebeurd ieder jaar weer wat jij daar opperd, alleen het verdamd ieder jaar weer, ondertussen is ook Fyenoord ons voorbij met minder geld en beter aankoopbeleid.
+1/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Dat kon je zien aankomen... leuk hè, Cody in Oranje?

Offtopic: iemand anders zei het ook al, waarom advertenties Ajax op PSV site???
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.828 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem benitez boscagli brands branthwaite crisy crockett feyenoord gakpo ghazi gimenez guti hazard hypo james jong madueke makkelie mar mauro mwene obispo sangare simons springt teze titel veerman