Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV oefent zaterdag tegen Raków Częstochowa

7 december 2022 11:00 - Raków Częstochowa
Foto: Pro Shots

PSV oefent zaterdag tegen Raków Częstochowa; image source: Pro Shots

PSV zal zaterdag een oefenwedstrijd gaan spelen tegen Raków Częstochowa. Dat heeft de verrassende koploper van Polen bekend gemaakt. Het duel begint om 12:00 uur en zal worden gespeeld op PSV Campus de Herdgang. Bij de wedstrijd is geen publiek toegestaan en bovendien zal deze ook niet live worden uitgezonden. Raków Częstochowa belegt deze week een trainingskamp in Nederland.

Raków Częstochowa lijkt hard op weg naar de eerste landstitel uit de clubhistorie. Nu de competitie in Polen halverwege is, heeft de ploeg al een voorsprong van negen punten op recordkampioen Legia Warschau. De afgelopen twee seizoenen wist Raków Częstochowa al beslag te leggen op de Poolse beker, waardoor het actief was in de voorrondes van de Conference League. Beide keren ging het in de laatste voorronde mis.

Meer op Raków Częstochowa
Tags

czestochowa rakow polen conference herdgang landstitel legia nederland trainingskamp voorronde warschau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Vroeger was voetbal bedoeld voor publiek, hetzij aanwezig langs de lijn dan wel thuis voor de buis. Het zal allemaal wel. Leuker wordt het er zodoende niet op.

Edit: en kunnen wij hier s.v.p. voortaan verstoken blijven van advertenties van (supportersvereniging) Ajax? Bij voorbaat dank!
+7/-0

 
1 jaar geleden
Tip: Gewoon altijd op de link drukken als je reclame voor lingerie krijgt. Dan krijg je geen reclame voor Ajax meer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ah bedankt... ik krijg nu commercials van Ajax-lingerie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oh is dat met een Arag of KNVB logo, sexy hoor.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Beiden! Die strings voor de vrouwelijke fan met het logo op de achterkant kunnen er nog wel mee door.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Speciaal voor PSV heeft de KNVB een string met ingebouwde dildo ontworpen. Zodat onze dames zich net als wij ook genaaid voelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oh dan sluit ik niet uit dat VI, het programma welteverstaan, hiermee ook een lijn begint.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lekkere modellen of ook graftakken niveau?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat Deense model van Sinterklaas(avond) mocht er wezen.

Overigens blijft het een prima programma, ik mis geen aflevering.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Toch kan PSV daar zelden iets goed doen. De manier waarop Schmidt op basis van vooroordelen daar consequent is afgeserveerd is slechte journalistiek.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ach wij hebben Roger zelf ook vaak genoeg afgeserveerd hoor, hahaha, in onze groepsapp kan het er aardig hard aan toe gaan! Hij heeft er over het algemeen ook niet al teveel van gebakken natuurlijk en het voetbal was meestal niet om aan te gluren.

En Erik ten Hag is bij VI ook vaak genoeg, ongenuanceerd, hard aangepakt en die presteerde met Ajax beduidend beter dan Schmidt met PSV. Dat is gewoon de insteek van het programma en daar moet je van houden (of niet natuurlijk).
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vroeger wist je niet eens dat jouw favoriete team een oefenwedstrijd speelde en deden ze dit ook om lekker in het ritme te komen zonder dat er gelijk allerlei maatregelen genomen moesten worden die horen bij voetbalwedstrijden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou ik wist, door de decennia heen, wel of PSV een oefenwedstrijd speelde en tegen wie. En vroeger kon je er gewoon altijd heen, desgewenst. Leuk toch juist, zo'n club ook eens zien? Nou ja, dan doen wij het ditmaal maar met AC Milan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Killer, die advertenties kun je omzeilen door een andere browser te gebruiken. Op mijn telefoon gebruik ik in dit soort situaties altijd de browser van Brave. Ik weet niet of je nog wel andere reclames wilt zien? In dat geval zou ik hem niet gebruiken want hij blokkeert alles :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ehhh... dat is allemaal veel te technisch voor mij, hahaha, I am oldskool! ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Je krijgt toch meestal advertenties te zien van items waar je eerder naar gezocht of gekeken hebt?
Ik zie niks van Ajax, alleen vrouwen in lingerie en auto's 😊
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zal niet zeggen dat ik een expert op het gebied van Pools voetbal maar van deze club heb ik nog nooit van mijn leven gehoord🤔
+1/-0

 
1 jaar geleden
Des te meer reden voor PSV om de poorten wagenwijd open te gooien en ons massaal kennis te laten maken met dé toekomst van het Poolse voetbal!
+1/-0

 
Over het algemeen is het de gemeente die niet toestaat dat er met publiek wordt gespeeld
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt vaak wel, maar ik denk dat het ditmaal van PSV uitgaat, aangezien de wedstrijd ook niet wordt uitgezonden. En wij hebben het hier niet over Legia (lees: Den Haag) hè?
+1/-0

 
Daar ben ik niet zo zeker van. De gemeente heeft afgelopen jaren al aardig wat oefenduels zelfs verboden tegen onbeduidende tegenstanders uit België en Duitsland. Zelfs zonder publiek op de Herdgang mocht het niet worden gespeeld.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gelukkig is die Jorritsma wieberen. Maar we weten idd niet hoe deze nieuwe wat dat betreft in elkaar steekt.
+1/-0

 
Volgens mij is de enige burgemeester die iets om voetbal geeft burgemeester in een stad waar niet gevoetbald wordt :B
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi