Transparent
Inloggen
Sluiten

Sávio in selectie van Brazilië Onder 20

8 december 2022 23:59
Foto: Pro Shots

Sávio in selectie van Brazilië Onder 20; image source: Pro Shots

PSV moet het aan het begin van het nieuwe kalenderjaar enige tijd doen zonder Sávio. De Braziliaanse voetbalbond meldt dat de aanvaller is opgeroepen voor Brazilië Onder 20, dat deelneemt aan de Conmebol Sul-Americano. Het kampioenschap van Zuid-Amerika Onder 20 begint op 19 januari. Indien Brazilië in de finaleronde weet te komen, zal de laatste wedstrijd op zondag 12 februari worden gespeeld. Sávio is tot die tijd logischerwijs niet inzetbaar voor PSV.

Het toernooi is tevens de kwalificatie voor de Zuid-Amerikaanse landen voor het WK Onder 20. Indien Brazilië bij de beste vier landen eindigt, zal het in mei en juni in Indonesië ook gaan deelnemen aan het WK. Indien Sávio ook voor dat toernooi wordt geselecteerd, zal hij de laatste wedstrijden van dit seizoen van PSV ook aan zich voorbij moeten laten gaan.




Discussieer mee op de forums


Tags

savio americano amerika conmebol finaleronde indonesie kwalificatie sul

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat zullen we hem missen...
Zonder gekheid, jammer dat ie niet meer kansen krijgt in het 1e. Toptalent maar we zien er geen bal van.
+1/-0

1 jaar geleden
Nu een maand weg. Mogelijk ook vanaf mei weer weg. En dan in het slechtste scenario gaat hij in de zomer weer terug naar City. Hebben helaas dan weinig/niet van zijn kunsten kunnen genieten..
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou daar hebben wij veel lol aan. Amper tot geen speeltijd in PSV 1. Dus of en zo ja hoe goed hij is, weten wij niet. Al blinkt hij volgens mij ook niet echt uit in de 1e divisie.

Scenario 1 is dat hij het met Brazilië goed doet en je hem wellicht nog anderhalve maand kwijt bent. Maar waarschijnlijker, scenario 2, wordt het hem niet bij de jonge Seleçao en dan mag hij weer aanschuiven bij Jong PSV.

Wellicht dan wel dat wij hem nog een jaar, hopelijk voor weinig, mogen huren. Zijn hier door de jaren heen al teveel jonge spelers te snel afgeschreven.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Kunnen we missen als kiespijn…. Wie deze man zo belangrijk gemaakt heeft en zogenaamd heeft gescout….. ga iets anders doen, u bent niet geschikt!
+1/-0

 
Laten we inderdaad vooral voor de zoveelste keer na een paar maanden een voetballer al afschrijven. Alleen de huidige selectie heeft al meer dan genoeg voorbeelden die er zogenaamd helemaal niks van zouden kunnen, maar het uiteindelijk wel gewoon kunnen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik vind hem niets bijzonders en slecht gescout, ik heb nog niets aan extra klasse van deze jongen gezien….. mooi weer voetballer….
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje