Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Terugkeer van Mohamed Ihattaren is absoluut niet aan de orde'

13 december 2022 00:12 - Talkshow Eeuwig Trouw
Foto: Pro Shots

Marcel Brands: "Terugkeer van Mohamed Ihattaren is absoluut niet aan de orde"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Marcel Brands werd tijdens de Talkshow Eeuwig Trouw van de Supportersvereniging PSV gevraagd naar de geruchten over een mogelijke terugkeer van Mohamed Ihattaren. De middenvelder hintte afgelopen perioden zelf meerdere malen naar een rentree. "Dat is absoluut niet aan de orde", aldus Brands. "Zijn zaakwaarnemer heeft een week of drie, vier geleden gevraagd of hij kon terugkeren bij PSV. Dat heb ik met Ruud overlegd. Dat speelt niet. "

De algemeen directeur ging vervolgens in op de situatie van Ihattaren. "Ik heb zelf ook een zoon die in het betaald voetbal heeft gezeten. Ik zou zelf nooit een euro willen hebben van wat hij heeft verdiend, maar dat is in sommige culturen anders", zo gaf hij aan. "Bij Mo is er op het veld niet zo veel mis gegaan, maar vooral buiten het veld. Dat is soms lastig. Dat heb ik in mijn periode ook meegemaakt met Labyad. Zijn vader stopte van de ene op de andere dag met werken en werd zijn zaakwaarnemer. Hij wist daar 0,0 van."

Brands wilde de deur niet helemaal op slot doen. "Je weet het nooit in de voetballerij, maar op dit moment speelt dit totaal niet", zei hij daarover. "Ik ken hem nog vanuit mijn eerste periode toen hij nog een klein manneke was. Ik vind het doodzonde, want hij is een fantastische speler, maar er is buiten het veld een hele hoop mis gegaan. Ik ken niet alle details, maar als je alles leest en de helft al klopt is het al behoorlijk mis gegaan."




Tags

brands ihattaren culturen hintte labyad malen manneke slot supportersvereniging talkshow trouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Die jongen zijn gedrag is onvoorspelbaarder dan de reacties van Sjaak Swart dus laat gaan laat gaan aub. Vindt zichzelf groter dan de Mount Everest.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zijn gedrag is juist uiterst voorspelbaar, hij is er alleen zelf niet zo goed in...
+1/-0

1 jaar geleden
Iets met hangende pootjes. Hoe lang zou het nog duren voordat hij op de bank zit bij FC Kanaleneiland of FC Malburgen?
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
PSV maakt zichzelf volkomen belachelijk als we hem terug nemen. Hij is bovendien een stoorzender in de groep die in zijn Amsterdamse periode nog criminele banden heeft opgedaan ook.
En voetballend is hij altijd al overschat geweest (ja, vond ik toen ook). Niet half zo'n groot talent als "men" dacht.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik zou me kapot schamen als ik hem zou aanbieden bij uitgerekend PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Laat m maar terugkomen als hij alles op een rijtje heeft, in topconditie is, en dan op basis van betalen per gespeelde wedstrijd. Kun je hem altijd nog buiten de selectie zetten als hij lastig blijkt te zijn.
Waarschijnlijk gaat het nooit lukken met hem, maar het zou natuurlijk wel grappig zijn om hem komend jaar in de bekerfinale tegen Ajax in te brengen en dat hij dan de winnende maakt ;)
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Kinderachtige reacties hier. Ik gun die jongen nog steeds zn comeback maar dan inderdaad niet bij ons om de logische redenen. Hoop echter van ganser harte dat hij tot z’n zinnen komt en gaat werken aan z’n eigen toekomst en breekt met iedereen die hem negatief beïnvloedt. Voor Mo lijkt het me verstandig om dit in alle rust op z’n eigen tempo in de luwte te doen. En dan niet bij een club waar hij altijd in de spotlights zal staan en de druk van de buitenwereld met zich mee zal dragen (want schijnbaar kan hij daar niet mee omgaan). Misschien zal hij de echte top nooit meer halen maar het zou mij echt goed doen om hem ooit als volwassen jongen ergens op de internationale velden z’n brood te zien verdienen en gewoon plezier beleeft in het spelletje waar hij altijd zo goed in is geweest
+1/-0

 
Vrij emotioneele toespraak van jou Bomba, maar ik denk dat iedereen ondanks alle reacties hier hem links of rechtsom ook het beste toewensen, alleen dit niet bij PSV zien gebeuren, en om eerlijk te zijn zo goed was Mo ook niet want we hebben het hier over een Mo-menten voetballer.
+2/-0

@ JorisdeDraak, Ik heb dat ook vanaf moment èèn durven zeggen en blijft erbij, er werd deze jongen meer talent toegedicht dan hij bezit waardoor de druk hem teveel werd omdat hij dat zelf besefte en er niet mee om kon gaan, wel kan hij bij goedgedraag een redelijk gemiddeld voetballer worden, dat zondermeer maar ook niet meer dan dat.
+1/-0

1 jaar geleden
Ok, ik twijfel zelf nu ook aan mijn verstandelijke vermogens, maar ik blijk toch ergens nog steeds een zwak voor die jongen te hebben. En laten we reeel zijn, hij heeft echt vreselijk veel talent, en zou dus normaal gesproken niet te betalen zijn voor ons. Nu kunnen we hem ongetwijfeld goedkoop oppikken. En ook qua salaris (prestatiecontract?) heeft hij niet veel te eisen. Dat hij graag terugwil naar PSV zegt mij toch ook wel iets. En ik heb hem nooit negatief gehoord over onze club.

Maar hij kan echt als stoorzender gaan werken. Daarom zou ik opteren voor een optie waarbij we hem onbder contract nemen en verhuren aan een club in de eredivisie. Laat hij zich daar bewijzen, gaat het goed dan komt hij gewoon na afloop van de huur terug bij ons, wordt het niks dan zijn we alleen wat geld kwijt. (En na Bruma, Baumgartel denk ik dat dat bedrag wel mee zal vallen.) Verhuurd is hij van ons, maar is hij niet lijfelijk aanwezig en kan hij zodoende niet echt voor problemen zorgen. Normaal gesproken is hij vrij snel basisspeler bij een club in de eredivisie dus kunnen we goed zien wat hij nog waard is.

Tuurlijk is het een moeilijke jongen, maar dat zijn geweldige voetballers wel vaker, Romario heeft ook van alles geflikt hoor. Ik blijf nu eenmaal een zwak houden voor zulke types. Voor mij 100 keer liever Maradona dan Messi.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Even cru gezegd,een voetballer is handelswaar dus had ajax hem om die manier nog een kans gegeven want wie weet(levert hij nog wat op).
Inmiddels zijn de afwegingen gemaakt en is de conclusie getrokken dat het trekken aan een dood paard is en dat er naar alle waarschijnlijkheid geen dubbeltje winst meer op te maken is doordat geest en lichaam al te veel klappen hebben gekregen.
Er zal altijd geinformeert worden naar zijn recente zijnstoestand maar voorlopig is het oorzaak en gevolg,hoe in en in triest dat ook is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage