Transparent
Inloggen
Sluiten

Jefferson Farfán beëindigt spelerscarrière

16 december 2022 20:20
Foto: Pro Shots

Jefferson Farfán beëindigt spelerscarrière; image source: Pro Shots

Jefferson Farfán heeft via zijn persoonlijke Instagram-pagina bekend gemaakt dat hij stopt met voetballen. De 38-jarige oud-PSV'er speelde in zijn thuisland voor Alianza Lima en wist een maand geleden nog beslag te leggen op de landstitel. Farfán speelde van 2004 tot en met 2008 voor PSV en kwam tot 170 officiële duels. Daarin scoorde hij 67 keer en gaf ook nog eens 25 assists.

De Peruviaan wist in al zijn seizoenen in Eindhoven landskampioen te worden en wist ook eenmaal de KNVB Beker te winnen. Als international kwam hij tot liefst 102 interlands en was hij actief op het WK in 2018.




Tags

farfan spelerscarriere alianza knvb landstitel lima peruviaan thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat een speler. Gracias Jeff!
+2/-0

1 jaar geleden
Mijn favoriete zeehond. Lang vervlogen goede tijden :\( Toen werkte de scouting nog, volgens mij kende bijna niemand hem toen. (Kom maar op met het commentaar dat ik niet kan weten hoe de scouting nu functioneert ;) ). Gracias Foquita !!!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Juist met je eens. Ik hoef niet te weten hoe de scouting werkt, maar het feit dat er amper iets "onontdekts" uit voortvloeit, zegt genoeg. Farfan was altijd een van mijn favorieten, baalde toen enorm dat hij wegging, ook nog voor een relatief laag bedrag.
+1/-0

Que te vaya bien Jefe, Lekker pensioen in de bergen, BENG
+1/-0

1 jaar geleden
Gracias Farfan por todo!


Wat heb ik genoten van deze man in ons shirt!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage