PSV in oefenduel te sterk voor Sassuolo

17 december 2022 17:30

PSV in oefenduel te sterk voor Sassuolo; image source: Pro Shots

PSV heeft zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Sassuolo weten te winnen. Het duel in Marbella eindigde in een 2-1 zege. Anwar El Ghazi en Johan Bakayoko maakten de doelpunten voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij. De wedstrijd werd gespeeld over 4x 30 minuten, zodat de meeste spelers een uur speeltijd kregen. PSV eindigde het duel wel met tien man, omdat Johan Bakayoko geblesseerd uitviel.

Opstelling PSV: Benítez, Mwene, Teze, Obispo, Max, Sangaré, Van den Heuvel, Saibari, Madueke, Vertessen, Oppegard

Opstelling PSV na 60 minuten: Drommel, Hoever, Ramalho, Branthwaite, Mauro, Gutierrez, Ledezma, Veerman, Bakayoko, Nassoh (107' Van Duiven), El Ghazi

bakayoko sassuolo ghazi benitez branthwaite drommel duiven gutierrez heuvel hoever ledezma madueke marbella mauro mwene nassoh nistelrooij obispo oppegard ramalho saibari sangare teze veerman vertessen

1 jaar geleden
Is Mart niet een beetje te oud voor dit PSV middenveld?
+6/-0

Schijnt John van den Heuvel te gaan. Hij krijgt bescherming van Ibrahim Sangaré omdat hij dreigementen krijgt uit de onderwereld. Ze lijken alleen iets te ver door te slaan door hem ook maar samen met Sangaré te laten spelen.
+1/-0

Poeh ik zit drie minuten te kijken en we zijn nog niet van onze helft af geweest. Is dat het beeld van de hele wedstrijd?
+1/-0

Eerste kwart ging iets meer gelijk op, maar dat is wel een beetje het beeld ja. Zegt alleen vrij weinig met zo'n opstelling
+1/-0

Leuk met dit weer op een bevroren veld een oefenpotje spelen...
+1/-0

Gelukkig hebt U iig wel gevoel voor humor, doet die minnetjes totaal teniet.
+1/-0

Haha, dacht idd dat het in EHV was..
😂
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb het alweer gezien. PSV moet echt alles in het werk stellen om Branthwaite definitief van Everton over te nemen. Als ik een lijst zou moeten opstellen met z’n kwaliteiten (defensief maar zeker ook offensief) dan ben ik morgenochtend nog bezig. Waar het op neerkomt, met Branthwaite kunnen wij een spelletje spelen waar we 2 decennia lang niet toe in staat zijn geweest (Alex). Door zijn snelheid, lengte en fysieke kracht kunnen we 1 op 1 spelen achterin met een verdediging die tot de helft van de tegenstander kan opschuiven. Hierdoor kunnen we de tegenstander vastzetten op eigen helft zonder dat we ons enige zorgen moeten maken voor de ruimte erachter