Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Normaal gesproken speel ik straks weer in de basis'

17 december 2022 17:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Noni Madueke: "Normaal gesproken speel ik straks weer in de basis"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Noni Madueke aan vol vertrouwen te zijn over de tweede seizoenshelft. "Normaal gesproken speel ik straks weer in de basis", aldus Madueke. "PSV heeft in mijn ogen behoorlijk gepresteerd tijdens de eerste seizoenshelft. We hebben veel goede spelers, die ook nog eens multifunctioneel zijn. Maar als ik bij de start van het seizoen zorg dat ik fit ben en alles klopt, sta ik daar."

De aanvaller kreeg in de eerste seizoenshelft nog openlijk kritiek van Ruud van Nistelrooij toen de trainer zei dat hij ook iedere dag gefocust moest zijn. "Hij heeft daar soms gelijk in", zo geeft hij aan. "We hebben bij PSV een goede coach, die ook nog eens een geweldige speler was. Hier in Spanje is de juiste spirit te proeven. Ik ben nu met hem en het team bezig om tijdens de oefenwedstrijden en trainingen scherp te zijn voor de momenten dat het straks écht nodig is."

Meer op ED.nl




Tags

madueke multifunctioneel nistelrooij proeven zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Blijft toch altijd bijzonder om te lezen. Dat je 7 ton per jaar verdient (ruim 18x Jantje Modaal), parttime werkt en dan nog niet altijd gefocust kunt zijn op je werk en er ook nog mee weg komt. Alle gekheid op een stokje.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heeft misschien ook met deze tijd te maken. De spelers van de jaren 80 en 90 hadden nog vooral interactie met elkaar en de mensen om zich heen. Met potjes kaarten kreeg je zo een hechte groep. Nu kan je op bijvoorbeeld Tiktok een persoonlijkheid worden en het zou me niet verbazen als zoiets voor Noni erg belangrijk is. Maar dan leef je, als speler, wel in een soort bubbel. Sommige steken daar erg veel tijd in.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heeft zeker met deze tijd te maken, ze maken softe mensen. Daarom worden we door elftallen met meer ballen simpel overdonderd omdat er geen mannen meer op het veld staan. Kijk eens wat samenvattingen van vroeger, naar een Gerets, Nielsen, van Aerle, Wouters, Alex, daar dacht je wel twee keer na als je een duel aanging.
+1/-0

1 jaar geleden
El Ghazi, Saibari en Bakayoko zijn ook wel aardige spelers. Qua talent zou Noni het moeten redden, maar de concurrentie is niet ver weg.
+1/-0

1 jaar geleden
Geweldige speler, maar focus focus focus op voetbal en het wordt een grote!
+1/-0

1 jaar geleden
Heel lang eruit geweest en denken dat hij direct in de basis zal komen. Zeg dan dat je weer bij de groep hoort en volledig beschikbaar bent, maar ga niet invullen wat de trainer moet doen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage