Transparent
Inloggen
Sluiten

Jarrad Branthwaite: 'Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV'

20 december 2022 10:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Jarrad Branthwaite: "Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Jarrad Branthwaite aan zelf besloten te hebben dat hij ook in de tweede seizoenshelft voor PSV wil spelen. "Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV", aldus Branthwaite. "Er werken veel betrokken mensen, die samen een familieclub willen vormen. Ik ben in een prettig team beland. Dit is voor mij in alle opzichten een mooie omgeving en bovendien is deze competitie het goede podium om verder te groeien als voetballer. Ik ben heel tevreden hier."

De selectie werkt in Malaga hard om er in de tweede seizoenshelft te kunnen staan. "Momenteel hebben we vaak dubbele trainingssessies per dag. Er komt zoveel moois aan om voor te knokken, met ook het bekertoernooi en de Europese wedstrijd tegen Sevilla", zo geeft hij aan. "Concurrentie bij PSV? Er zijn veel goede spelers, maar ik zie genoeg kansen voor mezelf. Als ze komen, moet ik ze pakken. Voor de lange WK-pauze heb ik een paar keer laten zien wat ik kan en ging het goed, maar er zit meer in. Stap voor stap wil ik beter worden."

Branthwaite zal de concurrentie aan moeten gaan met André Ramalho, Armando Obispo, Jordan Teze en Olivier Boscagli. "Ik wil zoveel mogelijk spelen, dat is mijn doel", zegt hij daarover. "Met de verdere toekomst na dit seizoen ben ik nu niet bezig. De focus ligt helemaal op het tweede deel van dit jaar bij PSV."




Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite jarrad armando beland boscagli familieclub jordan malaga obispo pauze ramalho sevilla teze trainingssessies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goede beslissing Jarrad, ik denk dat hij ook meer gaat spelen tweede helft van het seizoen. Ramalho valt me tegen dit jaar, Ollie staat er niet meteen en Teze heeft het nivo niet.
+2/-0

1 jaar geleden
Helemaal mee eens Gerrit, vinden wij ook
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage