Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior: 'Ik ben nu volledig genezen en durf te zeggen dat ik weer honderd procent fit ben'

22 december 2022 09:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Mauro Júnior: "Ik ben nu volledig genezen en durf te zeggen dat ik weer honderd procent fit ben"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Mauro Júnior teruggeblikt op zijn blessure waardoor hij maanden uit de roulatie is geweest. "Het duurde veel langer dan ik had verwacht. Dit was een heel serieus probleem, waar ik dankzij de hulp van specialisten en de mensen bij PSV doorheen ben gekomen", aldus Mauro. "Ik ben nu volledig genezen en durf te zeggen dat ik weer honderd procent fit ben. Aan die nare periode wil ik niet meer terugdenken."

Onder Roger Schmidt werd Mauro omgeturnd tot een back. "Vorig seizoen heb ik ontzettend veel gespeeld onder Roger en ik ben hem dankbaar voor die periode", zo geeft hij aan. "Hij heeft na zijn vertrek nog bij me geïnformeerd hoe het met me ging en me gevraagd naar mijn blessure. Dat zegt veel over hem. Roger was een goede trainer en zeker ook een goed mens. Ik hoop dat hij bij Benfica mooie successen mag vieren, want dat gun ik hem."

Ook over Ruud van Nistelrooij is hij lovend. "Onze trainer was een van de eerste mensen die mij in Eindhoven heeft geholpen, nadat ik in 2017 bij de club kwam. Hij sprak als een van de weinige PSV-functionarissen heel goed Spaans en zette mij bij veel sportieve en praktische dingen op het goede spoor", zegt hij daarover. "Mede dankzij hem heb ik me hier als mens en voetballer kunnen ontwikkelen, dat vergeet ik niet. Ik ben blij dat hij onze trainer is geworden en wil PSV nu helpen om dit seizoen een mooie prijs te winnen. Ons doel is om de titel te pakken en daar wil ik aan bijdragen."

Meer op ED.nl




Tags

mauro durf genezen roger benfica functionarissen nistelrooij omgeturnd praktische schmidt spoor terugdenken titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Supergoeinieuws zegmaar ! Yessss, Nu Jarrad wegkapen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Fantastisch dat Mauro er weer bij is. Hij is onze beste links- én rechtsback!
+1/-0

1 jaar geleden
Dit is echt heel goed nieuws!
Een vaak onzichtbare schakel die wel altijd 100% inzet levert en zelden een fout maakt, die gaat ons lekker weer 20% verdedigend beter maken. en met zijn voorzetten af en toe ook aanvallend.
Welcome Back!
+1/-0

1 jaar geleden
Max snel verkopen en Sambo van Sparta terughalen
+2/-0

1 jaar geleden
Goed dat er weer meer kwaliteit op de back positie bijkomt. Was hard nodig. Max in de winterstop eventueel verkopen. (was er afgelopen zomer niet ongeveer 10 min geboden?) Met Oppegard en eventueel Mwene als alternatief.
+1/-0

1 jaar geleden
Nu dus al weer een schouderblessure in Marbella?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage