Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ola Brynhildsen vooralsnog niet in beeld bij PSV'

27 december 2022 13:47 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] "Ola Brynhildsen vooralsnog niet in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Fabrizio Romano meldt dat PSV inzet op de komst van Ola Brynhildsen. Inmiddels zouden er al vergevorderde onderhandelingen worden gevoerd met zowel de speler zelf als zijn club Molde FK. De 23-jarige aanvaller maakte vorige maand zijn debuut voor het Noorse elftal in een oefenduel tegen Ierland. Drie dagen later kwam hij tegen Finland ook binnen de lijnen.

Update 13:47: Volgens clubwatcher Rik Elfrink kloppen de berichten over de vergaande onderhandelingen met Ola Brynhildsen niet. Volgens zowel Noorse als Eindhovense bronnen is die interesse is vooralsnog niet van PSV. Brynhildsen speelt bovendien ook op een andere positie dan Cody Gakpo.




Tags

brynhildsen ola cody elfrink fabrizio finland gakpo ierland molde romano vergaande vergevorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zijn filmpjes zijn behoorlijk indrukwekkend. Ook ik weet dondersgoed dat je nooit te veel kan afleiden uit dit soort filmpjes waarin alle goede momenten zijn samengeperst in 10 minuten. Maar je kan er wel degelijk in zien of iemand echt kan voetballen of niet en daar lijkt het verrekte veel op! Snelheid, balbehandeling, doelgericht, goed schot, goed met links, etc. Ik ben in ieder geval behoorlijk enthousiast en ik heb genoeg filmpjes van spelers op youtube gezien waarin ik dat niet was.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij lijkt snel tussen die Noorse boeren.
+1/-0

1 jaar geleden
Met 31 goals in 110 wedstrijen voor Molde heeft hij een pak minder ervaring dan Tsyhankov met 94 goals in 236 wedstrijden voor Dynamo Kiev.

Youtube filmpjes zien er zoals alle filmpjes goed uit. Je kunt daar in ieder geval wel uit opmaken dat hij behoorlijk snel is, een goed schot heeft en in de aanval goed het overzicht kan bewaren.

Ben benieuwd of hij dan de directe vervanger moet worden voor Gakpo. Of dat naast hem ook nog een Karlsson of Tsyhankov wordt gehaald.
+1/-0

1 jaar geleden
Maar kan hij ook balletjes op het hoofd van Luuk leggen?
Dan is hij van harte welkom!
+3/-0

1 jaar geleden
Diezelfde Fabrizio die gisteren nog wist te vertellen dat Gakpo naar ManU ging? Is dat een pseudoniem van Valentijn ofzo? Zo'n zelfbenoemde "kenner".. hecht niet zoveel waarde aan zulke berichten.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft nergens gezegd dat Gakpo naar United zou gaan, alleen dat Gakpo dat graag zou willen. Op basis van zijn transfer naar Liverpool kan je volgens mij niet stellen dat hij niet ook graag naar United had gewild.

Fabrizio Romano stond een paar jaar geleden bekend als één van de betrouwbaarste 'transferwatchers' (als dat een woord is). Ik heb het idee dat hij, misschien wel vanwege zijn grote bekendheid, iets minder betrouwbaar is geworden. Maar om hem nou te vergelijken met Valentijn Driessen, een 'journalist' die zich beperkt tot het stellen van irritante vragen op persconferenties en het ventileren van zijn eigen meningen in zijn columns en bij VI, is mijn inziens de spreekwoordelijke plank misslaan.
+3/-0

1 jaar geleden
Fabrizio Romano: buiten misschien een 'transferexpert' iig ook een losseflodder-expert. Wanne zeverzak.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Psv moet snel doorschakelen, leuke voetballer dit, hij kan volgens mij op elke plek voorin uit de voeten, ideale versterking ook met oog op nr 9 positie, mocht Luuk weer geblesseerd raken….
+1/-0

1 jaar geleden
Een 2e spits lijkt mij geen overbodige luxe maar een vervanger voor Gakpo is ook hard nodig. Ik hoop zelf op die speler uit Oekraïne. Die heeft zichzelf al meer bewezen dan Karlsson. Ook hem vind ik een goede speler. Of Malen terughalen?
+1/-0

1 jaar geleden
Max heeft toch een prima voorzet? Gaat hij linksvoor staan. Staat ie toch al vaak. Is hij chef voorzet op Luuk. En dan kun je een andere linksback opstellen.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens Bruggink heeft PSV de opvolger al in huis. El Ghazi. Kan hier wel mee leven. Indien niet geblesseerd en in vorm is hij zeker een meerwaarde. Een nieuwe speler moet weer acclimatiseren en inpassen in het systeem. Kost weer tijd. De opvolger moet er meteen staan. Ik zeg dan ook El Ghazi.Natuurlijk minder kwaliteiten dan Gakpo maar een speler met dezelfde kwaliteiten komt niet naar PSV of is simpekweg niet haalbaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind El GHazi ook een prima invulling maar dat is wel buiten blessures omgerekend en ook op de andere posities voorin kun je zo maar weer met een blessure te maken krijgen.
Dus vanuit dat daglicht bezien zou die Noor van Molde wel eens een interessante speler kunnen zijn die op meerdere posities voorin uit de voeten kan.
Zeker op de nummer-negen waarbij je dan ook minder van Luuk afhankelijk wordt.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Je moet wel een vervanger kopen je kan niet weer al
Je seizoenskaarthouders voor de gek houden en weer
Geen kampioen worden.
Dus graag een spits en een goede linker spits kopen.
Anders lever ik mijn kaart in.
Succes daar mee dan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Door het wanbeleid.
We moeten weer op de kleintjes letten.
Anders komen we weer in de rode cijfers.
Koop eens een paar goeie en wordt kampioen.
En dan de spelers met dik winst verkopen.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik begrijp diegene wel, er is nu een bepaalde teleurstelling onder de supporters, je verkoopt je eigen opgeleide beste speler uit de selectie, het kan toch idd niet zo zijn dat men van dat bedrag alle gaten financieel moet dichten, want dan is er bovenaan ook iets mis….. misschien dan al een poosje….. maar als supporters op deze site willen we daar graag iets voor terug zien, in de vorm van een hoopgevende speler(linksbuiten die ook als 9 kan?!) deze Noor,waar geruchten over zijn, lijkt mij een financieel prima alternatief, ik denk dat daar nog veel groei mogelijkheid in zit en voor een miljoen of 5 a 6 op te halen is, is in vergelijking tot andere twee genoemde spelers denk ik het meest haalbare en reële!
+1/-0

 
Maar dit geldt voor iedere club in de Eredivisie dat er ieder seizoen spelers verkocht moeten worden om geen verlies te draaien. In Amsterdam moeten ze jaarlijks groepsfase CL én minstens 50 miljoen verkopen om geen verlies te draaien.

Financieel stond PSV er best aardig voor, maar twee seizoenen op rij flinke coronaverliezen hebben er ook hard ingehakt. Als je dan ook de groepsfase van de CL mist, weet je gewoon dat een van de toppers verkocht moet worden om niet in het rood te belanden. Ik heb hier regelmatig reacties voorbij zien komen dat dat helemaal niet belangrijk is en alleen het sportieve moet tellen. Als er niemand verkocht zou worden, zou je een negatief eigen vermogen krijgen en kom je onder toezicht van de KNVB te staan. Daar weten ze bij Feyenoord alles van hoe fijn het handelen is als je voor de transfers eerst toestemming uit Zeist moet krijgen.

Als je niet afhankelijk meer wil zijn van transfers om financiële gaten te dichten moet je gaan werken met een spelersbudget van het niveau van FC Utrecht of Vitesse. Maar dan weet je ook direct dat je niet meer bovenin mee gaat doen, de inkomsten dalen en je uiteindelijk toch weer afhankelijk gaat zijn van transfers om de gaten te dichten. Het lot van de clubs in Nederland.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De grote vraag is natuurlijk of die volledige 42 miljoen of 57 miljoen (niemand weet welke voorwaarden er aan de bonussen zitten) nodig is om financiële gaten te dichten, of dat er ook een gedeelte van geïnvesteerd mag worden in spelers.

Voor het gevoel van veel supporters hebben we deze eeuw al enkele keren een mogelijk kampioenschap verkocht in de winter. Dus ik snap de frustratie wel nu we onze beste speler verkopen terwijl we gelijk staan met ajax. Als je dan een monsterbedrag krijgt is dat nog een pleister op de wond, maar de genoemde bedragen zijn dat in mijn ogen niet.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV had Gakpo ook na dit seizoen kunnen verkopen.De kans dat PSV kampioen wordt of zelfs 2e is flink afgenomen.In de CL is 35m te verdienen en misschien had PSV dat gokje moeten nemen ipv op zeker te spelen op financieel gebied.Na dit seizoen vertrekt Sangare ook nog dus waren de centjes toch wel binnengekomen.Ik ben benieuwd of Simons blijft als er volgend seizoen geen CL wordt gespeeld.Hij is erg ambitieus en wil op het hoogste podium gezien worden.Met blessuregevoelige spelers als Mandueke en ElGhazi neem je een risico.Saibari en Vertesse maken PSV ook geen kampioen.Er wordt dus gegokt op de klasse van Simons en Luuk voorin.Wel heel mager voor een club die 1 of 2 wil worden.Overigens gun ik het Gakpo van harte.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is heel pijnlijk dat Gakpo deze winter verkocht is, maar verkopen in de zomer was nog een slechtere optie. Er moet namelijk perse een grote verkoop gedaan worden vóór 1 juli. De zomer window opent doorgaans halverwege juni. Dan heb je nog 2 weken om Gakpo of Sangaré te verkopen. Doe je dat niet, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Kopende clubs weten ook dat PSV moet verkopen. Dan begeef je je echt op glad ijs. Gokken op een kampioenschap (en dus CL) is echt spelen met vuur.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage