Transparent
Inloggen
Sluiten

'Middenvelder Charlie Webster in beeld bij PSV'

28 december 2022 21:40 - Felix Johnston
Foto: Pro Shots

"Middenvelder Charlie Webster in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens de Brit Felix Johnston staat Charlie Webster in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. De 18-jarige Engelsman staat momenteel onder contract bij Chelsea, maar heeft een aflopend contract. Ook Borussia Dortmund zou zeer geïnteresseerd zijn. Webster is een middenvelder die momenteel in het Under 21-team van Chelsea speelt. Zijn officiële debuut in het eerste elftal maakte hij nog niet, al zat hij wel meerdere keren in de wedstrijdselectie.

De jeugdinternational van Engeland heeft ook een aanbod gekregen om zijn aflopende contract bij Chelsea te verlengen. Hoewel de Engelse topclub wil voldoen aan alle financiële eisen heeft de middenvelder zijn verbintenis nog niet verlengd vanwege het gebrek aan kansen in Londen.




Tags

webster charlie chelsea brit dortmund engeland johnston londen under

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Allemaal heel voorbarig, eens zien in hoeverre dit zich concretiseert.
We hebben overigens zelf al een groot talent voor het middenveld, die mi. volgend jaar al bij de A-selectie gaat meetrainen: Isaac Babadi. Geweldige techniek, spelinzicht, overzicht en rust aan de bal. Als hij zich verder ontwikkelt kan het wel eens een grote worden.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage