Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'PSV zal altijd mijn cluppie blijven'

29 december 2022 10:59
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "PSV zal altijd mijn cluppie blijven"; image source: Pro Shots

Via een videoboodschap op de social media-kanalen van PSV heeft Cody Gakpo zelf ook gereageerd op zijn vertrek. "Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle jaren dat jullie ons en mij hebben gesteund", aldus Gakpo. "Ik heb hier natuurlijk heel wat jaren gezeten met veel plezier. Dit is echt mijn tweede huis en ik ben iedereen dankbaar voor alle steun die ik heb ontvangen in de afgelopen jaren. Ik zal jullie altijd dankbaar blijven en PSV zal altijd mijn cluppie blijven."




Tags

gakpo cody videoboodschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Tuurlijk Cody, jij sluit, denk ik, hoop ik, hier af met misschien nog een paar kampioenschappen🙏👍, volg de route van Cocu en ook jij krijgt een prachtige carrière met hoop ik een fantastische afsluiting, succes in the UK
+4/-0

1 jaar geleden
Alle frustraties over het winterse vertrek en de 'lage' transfersom ten spijt, het is hem van harte gegund. Je ziet niet vaak een speler vanuit de jeugdopleiding zo'n geweldig mooie ontwikkeling doormaken. Als je dan afscheid kan nemen als sterspeler van de Eredivisie en het WK en naar zo'n geweldige club kan gaan is dat prachtig. Het is hem vooral ook gegund vanwege zijn persoonlijkheid. Super sympathieke en bescheiden gast. Kunnen veel voetballers een voorbeeld aan nemen.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Blijft dubbel, ik gun het hem maar toch. Hij kon dit jaar echt kampioen worden met ''zijn'' club. Had echt liever een vertrek in de zomer gezien. Voorcontract had hij ook kunnen tekenen. Maar goed. Tuurlijk snap ik ook risico op blessures en vormdipjes enzo, ijzer smeden als het heet is .... bla bla bla. Van Nistelrooi raakte ook zwaar geblesseerd maar kon toch gewoon een transfer realiseren.

Ik weet dat velen hier er anders over denken maar ik blijf de transfersom voor een uitblinkjer op een WK met een doorlopend contract en eeen tussentijdse transfer wat tegenvallen, zeker als je ziet wat Engelsen betalen voor spelers waar ik vaak nog nooit van gehoord heb.

Ik blijf erbij dat we niet zo goed zijn in de verkoop van spelers. Nu verkopen we de uitblinker van het WK (Van Nederland welsiwaar). Vorige EK was Dumfries de absolute blikvanger en ook voor hem hebben we niet echt goed gecashed. Kan je naggan als we spelers moeten verkopen die niet uitblinken...
+5/-0

 
Wel met de kanttekening dat die transfer van vNistelrooij pas een jaar later kwam
+1/-0

 
1 jaar geleden
Misschien laat mijn geheugen mij in de steek, maar hij tekende toch toen hij geblesseerd was? Om een jaar later pas daadwerkelijk over te stappen.
+1/-0

 
Nee. Die transfer ketste in eerste instantie af omdat hij niet door de medische keuring kwam na zijn eerste knieblessure. Een week later ging het op de training vervolgens helemaal mis en lag hij er bijna een jaar uit. Pas toen hij weer helemaal fit was en zijn rentree bij PSV had gemaakt meldde Man Utd zich opnieuw en kon hij alsnog richting Engeland.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ah ok, das even anders dan ik dacht. Thanks.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage