Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roy Steur tekent contract tot zomer van 2025'

2 januari 2023 15:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Roy Steur tekent contract  tot zomer van 2025"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Roy Steur daadwerkelijk de overstap gaat maken naar PSV. De bijna 18-jarige doelman komt over van Bayer Leverkusen en heeft maandag al meegetraind met de selectie van Jong PSV. Steur zal een contract tekenen tot de zomer van 2025. PSV betaalt naar verluidt ongeveer een ton voor de doelman van Nederland Onder 18.

Meer op ED.nl




Tags

steur bayer jong leverkusen meegetraind nederland ton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Benieuwd hoe dat icm Schiks zal gaan en wat hun status gaat worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Jeugdinternational. Geen garantie dat hem het lukt maar hopelijk stroomt er nu eens een keer een goeie keeper door naar PSV1. Dacht dat Zoet de laatste was.
+2/-0

1 jaar geleden
Is hij bijna 18 of bijna 17? Bijna 17 volgens dit artikel en bijna 18 volgens het ED.
+1/-0

 
site-admin 1 jaar geleden
Bijna 18. Was een fout aan onze kant.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wanneer psv nog eens een gokje zou willen wagen, proberen over te nemen…. Goede rechtsback, vond ik toen al, qua potentie misschien wel beter dan Dumfries….. richt je dan op Zeefuik, ex Groningen, nu hertha, maar compleet op zijspoor geraakt, is denk ik voor niets op te halen, geef hem een half jaar bij ons en ik denk dat je dan de komende seizoenen een fantastische rechtsback hebt…. Is maar een idee…
+5/-0

 
1 jaar geleden
Zeefuik zou inderdaad echt een PSV kans zijn. Een op het zijspoor geraak talent oppikken, op laten bloeien en voor een mooie prijs doorverkopen tzt. Hopelijk komt het ervan.
+1/-0

1 jaar geleden
Dus nu hebben we 18 talentvolle keepers van 18 met Peersman, Schiks en Steur. Wie gaat er buiten de boot vallen?
Waar is Peersman überhaupt gebleven. Weet iemand dat? Half oktober geblesseerd geraakt (aantal weken?) en sindsdien is het stil en keept Schiks alles. Heb ik iets gemist? Ik had/heb namelijk hoge verwachtingen van Peersman.
Ik zie het nut van deze transfer niet echt, of Steur moet écht meer potentie hebben dan bovengenoemde spelers. Maar als hij echt zo goed was, waarom zou Leverkusen heb dan voor 'slechts' een ton laten gaan?

Iemand meer info?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte