Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in oefenwedstrijd te sterk voor RW Essen

3 januari 2023 15:58 - Rot-Weiss Essen
Foto: Pro Shots

PSV in oefenwedstrijd te sterk voor RW Essen; image source: Pro Shots

PSV heeft in een oefenduel dinsdagmiddag weten te winnen van Rot-Weiss Essen. De Duitse club meldt via Twitter dat de wedstrijd op PSV Campus De Herdgang in een 4-1 zege is geëindigd voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Xavi Simons opende in de eerste helft de score, terwijl na rust Ismael Saibari, Anwar El Ghazi en Guus Til ook een doelpunt wisten te maken.




Discussieer mee op de forums


Tags

essen ghazi herdgang ismael nistelrooij rot saibari simons til weiss xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Weer een fout(je) van Drommel. Lekker man!
+1/-0

1 jaar geleden
Saibari daarentegen wel gescoord,laat hem er maar lekker aan gaan wennen want dat zullen we nodig hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat fijn dat er toch nog een supporter in de boom is geklommen om Drommel een fout te zien maken en er hier vervolgens verslag van doet. Maar even serieus. Prima uitslag en vooral goed voor het moraal. Verder valt er weinig over te zeggen natuurlijk. Over een paar dagen spelen we weer om het echie en dan zien we hoe we ervoor staan en of er nog dringend versterkingen nodig zijn.
+3/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Versterking is heus wel nodig, maar dan wel in de verdediging want onze aanval is best te doen want dat vinden de meesten hier en is ondertussen wel bekend, maar ook het middenveldbank is belangrijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Extra aanvaller moet er gewoon komen.
Met Cody lever je hoop assist in en doelpunten.
Max, Hoever, Teze proberen door te selecteren en er betere vervangers voor te halen.
Dit seizoen is een seizoen om landskampioen te worden en de cl miljoenen te incasseren.. Dus nu doorpakken en juiste beslissingen maken.
+2/-0

1 jaar geleden
Ook tegen een Duitse derdeklasser de 0 niet kunnen houden ?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja slecht hè, tegen de kampioen van Italië wel de 0. Betekent waarschijnlijk dat Rott Weis Essen gevaarlijkere spelers voorin heeft lopen dan AC Milan
+3/-0

 
1 jaar geleden
Of het betekent dat we nog niks opgeschoten zijn. Tegen een aansprekende tegenstanders (zoals afgelopen seizoen ajax) is iedereen scherp. Tegen mindere tegenstanders kunnen we dat niet opbrengen.
+2/-0

 
 
1 jaar geleden
Eerder dat Drommel gewoon brandhout is, tegen Milan keepte Benitez.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar bij zo'n oefenduel valt er vaak niet veel meer te beleven in de laatste 30 minuten, vanwege alle wissels. Maar als jij de wedstrijd live gezien hebt, zul jij het beter weten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte