Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opstelling voor zaterdag lijkt al grotendeels duidelijk'

4 januari 2023 10:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Opstelling voor zaterdag lijkt al grotendeels duidelijk"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is het al grotendeels duidelijk met welke opstelling Ruud van Nistelrooij wil beginnen aan de tweede seizoenshelft. Alleen de plek van linksbuiten als opvolging van Cody Gakpo lijkt nog niet zeker zijn. Anwar El Ghazi is in principe de eerste optie, maar de keuze kan ook vallen om Xavi Simons neer te zetten op die plek. Op die manier kan het middenveld met Joey Veerman, Ibrahim Sangaré én Gutiérrez intact blijven.

Voorin zullen ook Noni Madueke en Luuk de Jong gaan starten, terwijl het in de verdediging ook duidelijk is. Walter Benítez is uiteraard nog steeds de doelman, terwijl voorlopig Philipp Max en Jordan Teze de backs zullen zijn. In het centrum valt de keuze op Armando Obispo en André Ramalho, al komt dat ook deels omdat Olivier Boscagli nog niet inzetbaar is en ook Jarrad Branthwaite afgelopen week niet helemaal fit was.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

armando benitez boscagli branthwaite cody gakpo ghazi gutierrez jarrad joey jong jordan linksbuiten madueke nistelrooij obispo opvolging philipp ramalho sangare simons teze veerman walter xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Onze beste back is Mwene, maar kennelijk is er een reden dat Teze en Max altijd moeten spelen. Teze eindigt straks nog in de spits
+3/-0

 
Schijnbaar vindt degene die dagelijks met ze werkt Teze op rechts beter en Max op links
+1/-0

 
1 jaar geleden
Teze zal op de training iedereen eruit lopen denk ik hahahah. In de wedstrijden laat hij het iig niet zien.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Juist, het gaat om de wedstrijden en niet om andere zaken.
En na een helft van het seizoen kunnen wij als fans allang gezien hebben dat Teze asl Back niet goed werkt, omdat hij geen back is. Mwene is niet geweldig, maar het is wel een echte back, en dus beter voor het team. Teze zou nuttig zijn als je met 3 achterin gaat spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voetbal is veel meer dan alleen hardlopen hé.
+1/-0

Ik ken de statestieken niet, maar mij lijkt ook dat Mwene het als back van beide ´Mwint
+3/-0

1 jaar geleden
Hoe is het met de blessure van Mauro jr ?
+2/-0

1 jaar geleden
We hebben best een goed elftal nog steeds na verlies Gakpo maar het is een smalle selectie voor de vele wedstrijden.
Het lastige van Januari window is dat het moeilijk is om versterkingen te halen die er meteen staan. Toch heb ik vertrouwen in Marcel en steeds meer in Ruud.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De basis, zeker aanval en middenveld, is meer dan prima. Echter zit er niet veel kwaliteit achter en bij blessures moet je ze toch opstellen. Defensief is de basis al zeer zeer matig, laat staan als de 2e keus erin komt. Ik verwacht toch nog wel wat versterkingen, de komende weken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage