Transparent
Inloggen
Sluiten

'Johan Bakayoko blijft gewoon bij PSV'

5 januari 2023 09:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Johan Bakayoko blijft gewoon bij PSV"; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko maakt het seizoen gewoon af bij PSV. De aanvaller werd gelinkt aan een tijdelijk vertrek uit Eindhoven, maar volgens het Eindhovens Dagblad is daar geen sprake van. Bakayoko wil zelf voor zij kans gaan bij PSV. De Belg is momenteel nog herstellende van een spierblessure, waardoor hij afgelopen weken ook ontbrak in de vriendschappelijke wedstrijden.

Afgelopen seizoen werd Bakayoko nog uitgeroepen tot grootste talent van de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen kwam hij tot twaalf officiële duels in het eerste elftal en wist daarin drie keer te scoren.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko herstellende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Die hoeft niet aan een ander boom te rijpen punt uit.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Tja, ik denk zelf dat voor hem het beter was/is dat hij een half jaar, anderhalf jaar naar een club gaat als Heerenveen bv, een Vitesse, in ieder geval in die mate…. Meer speeltijd, en meer ervaring word er zo opgedaan, dit geld ook voor een Fofana en Vertessen, zij moeten meer vlieg uren maken! Op hoog niveau trainen maar vervolgens nagenoeg geen minuten maken vind ik een slechte, stilstaande ontwikkeling!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Volledig mee eens. Met een paar invalbeurten per seizoen gaan ze geen (grote) stappen maken. Liever naar een subtop of middenmoot en daar een basisplaats afdwingen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik dacht dat ze bij Jong PSV voorbereid werden op het grotere werk, dat was toch het hele idee van de 'jong teams' in de Eerste Divisie? Zie ze bij ajax wel vlieguren maken in het eerste en zelfs Oranje en een WK halen. Of bij ons zijn ze van lager niveau of we doen iets niet goed.
+2/-0

 
Gakpo, Obispo, Teze, Saibari, Bakayoko, Vertessen, Oppegard, Ledezma, Madueke, Mauro en Van de Blaak. Elf spelers die dit seizoen speeltijd hebben gekregen en eerst bij Jong PSV zijn voorbereid op het grotere werk.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar we moeten zelf ook spelers overhouden, dat is wel de realiteit in onze competitie (waar in bijv. Engeland ze doodleuk onze Cody kopen als één van de 4-5 aanvallende opties).
+1/-0

1 jaar geleden
Hij heeft groot gelijk. Met Madueke voor zich heeft hij helaas vooruitzicht op voldoende speeltijd, al was het maar omdat Madueke waarschijnlijk wat vaker gespaard zal gaan worden. Daarnaast is hij zelf ook al behoorlijk blessure gevoelig gebleken, dus iedere week tweemaal op topniveau presteren is voor hem wellicht op deze leeftijd en met zijn speelstijl wat teveel gevraagd. Zijn tijd komt wel.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat is de instelling die sommige spelers missen soms. Succes Baka!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje