Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mauro Júnior tegen Sparta nog niet inzetbaar'

6 januari 2023 10:29

PSV kan zaterdag tegen Sparta nog niet beschikken over Mauro Júnior. De Braziliaan raakte op het trainingskamp in Marbella geblesseerd aan zijn schouder en is komend weekend nog niet inzetbaar. "Hij revalideert nu en hopelijk kan hij snel aanhaken", aldus Ruud van Nistelrooij op de persconferentie van vrijdag, opgetekend door clubwatcher Rik Elfrink.

Ook Sávio en Fodé Fofana ontbreken. Sávio is in Zuid-Amerika om met Brazilië Onder 20 deel te nemen aan het Zuid Amerika Onder 20 kampioenschap in Colombia, terwijl Fofana met een lichte blessure kampt. Ook voor Olivier Boscagli komt het duel nog te vroeg. Hij traint wel al volledig mee, maar is nog niet inzetbaar tijdens wedstrijden.




Discussieer mee op de forums


Tags

mauro sparta amerika fofana savio boscagli braziliaan colombia elfrink fode marbella nistelrooij revalideert schouder trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage