Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: “Volgens mij was het gewoon een penalty”

8 januari 2023 02:21

Verslaggever: NvdL

Jordan Teze blikte na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam terug op zijn spel en het VAR-moment met ESPN’s Milan van Dongen:

“Heel eerlijk? Hij raakte me wel. Als hij me niet zou raken, had ik de bal meegenomen en ook nog een assist kunnen geven eventueel. Helaas zag de Scheids het anders. Als hij me raakt is het volgens mij gewoon een overtreding en dus een penalty. Anders had ik vrij door kunnen lopen! Ik vond van wel, de scheids van niet, ik weet ook niet waarom hij het geen penalty vond.”

“De nul houden an sich voelt goed, maar ik heb veel liever een 2-1 dan een 0-0. Wel ben ik blij dat ik weer in de basis mocht starten.”




Discussieer mee op de forums


Tags

jordan teze scheids dongen espn milan sich sparta var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje