Transparent
Inloggen
Sluiten

' PSV zal er alles aan doen Groningen bezoekers bij huldiging te laten zijn'

19 mei 2003 17:38

Verslaggever: RvW

Onder PSV fans is enige onrust ontstaan over het tijdstip van de mogelijke huldiging na FC Groningen - PSV bij een eventueel kampioenschap. Volgende week zondag zal er in de stad in ieder geval geen huldiging plaatsvinden (zie eerder bericht). Een eventuele huldiging na FC Groningen - PSV staat gepland voor 20.00 uur. De supporters vrezen na het duel en de huldiging op het veld in Groningen niet op tijd terug te kunnen zijn voor de huldiging in de stad. PSV Fans United heeft hier inmiddels al vragen over gesteld aan PSV.

In een reactie aan PSV Fans United liet PSV inmiddels weten er alles aan te zullen doen dat de PSV fans op tijd terug kunnen zijn voor de huldiging en dan ook iets te willen regelen dat die fans in de gelegenheid worden gesteld de huldiging op een behoorlijke plaats mee te maken.

Meer op




Tags

huldiging groningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte