Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: “Alleen kramp, geen zorgen”

10 januari 2023 23:42

Na afloop van de wedstrijd verscheen ook Xavi Simons voor de camera’s van ESPN om samen met Michiel Teeling terug te blikken op zijn wedstrijd tegen Sparta Rotterdam: “Het was een typische bekerwedstrijd, denk ik. We dachten zeker niet dat het bij 0-2 in de rust al gespeeld was. Een doelpunt kon Sparta terugbrengen in de wedstrijd en dat gebeurde dus ook. Gelukkig hebben we stand gehouden en pakte onze keeper nog een bal in de laatste minuut.”

“Mijn goal was wel een mooie, ja. Na een goede combi tussen Luuk en Ibrahim gaf Erick de bal prima in de loop mee waarna ik goed binnenschoot. Dat was wel een mooie goal, ja.”

“Ik weet niet waar het aan ligt. De meesten hebben net vijf weken voorbereiding gehad waarbij Erick, Luuk en ik pas sinds twee weken zijn aangehaakt. Ik denk dat we gewoon moeten wennen. Aan het spel, maar ook zeker aan het gemis van een speler als Cody. Als zo een speler vertrekt, die het bij ons en in oranje zo goed heeft gedaan… Ja, natuurlijk missen we zo’n speler.”

“Haha, ja, ik ging bij 1-2 alleen op de doelman af en volgens mij werd ik in de laatste fase nog aangetikt maar er schoot ook kramp in mijn been. Olij hielp me daar vervolgens bij maar het was beter m’n rust te pakken. Morgen uitrusten en dan kan het vizier weer op de volgende wedstrijd.”




Tags

kramp simons xavi sparta aangehaakt aangetikt blikken cody combi espn gemis michiel olij oranje teeling terugbrengen uitrusten vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage