Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noni Madueke blijft in beeld bij Chelsea ondanks aanstaande komst van Mykhaylo Mudryk'

15 januari 2023 12:20 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

"Noni Madueke blijft in beeld bij Chelsea ondanks aanstaande komst van Mykhaylo Mudryk"; image source: Pro Shots

Ondanks dat Chelsea op het punt staat om voor zo'n 100 miljoen euro Mykhaylo Mudryk over te nemen van Shakhtar Donetsk wil het ook nog steeds Noni Madueke vastleggen. Dat meldt The Telegraph. De Engelse topclub wil de selectie flink gaan renoveren en Madueke is een van de spelers die daarvoor in beeld is. Een eerste bod werd door PSV echter afgewezen.

Meer op The Telegraph




Tags

madueke chelsea mudryk mykhaylo donetsk renoveren shakhtar telegraph

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
50 miljoen lijkt me een mooi rond bedrag. :)
+2/-0

1 jaar geleden
Moet toch als “home-grown” talent wel wat waard zijn lijkt me. Had verwacht dat er wel een spel tussen clubs zou beginnen als er eenmaal PL interesse zou komen. Hopelijk komt dat nog, zou goed zijn voor de prijs..
+1/-0

1 jaar geleden
Weet je wat me opvalt? Dat elke keer als wij hier op het forum bedragen noemen voor onze spelers er wel een "nuancerend" bericht verschijnt van onze watcher waarom wij toch blij zouden moeten zijn met een lager bedrag??
Nu lees ik ook weer dat 30 een uitstekend bedrag voor Noni is?? Terwijl er eerst 40 a 45 wordt geroepen. Bij Cody verschenen er ook al van dat soort teksten.
Is Rik de MOL?
+3/-0

1 jaar geleden
40M en nog een half jaar bij psv (gratis…)
+1/-1

1 jaar geleden
Ik neem aan dat hij na vandaag uit beeld is. Deze selectie is in totaal nog geen 30 miljoen waard
+2/-0

1 jaar geleden
Nu nog een aanbieding van maken van 10 miljoen....wat een egoist
+1/-0

1 jaar geleden
Dat ze hem maar komen ophalen! Helemaal klaar met dat voetballen voor eigenbelang.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit is wel zo slecht. Wat een missers! De Jong die te weinig techniek heeft en de ene na de andere kans mist. En niet alleen deze wedstrijd. El-Ghazi die bij lange na niet het niveau haalt van Gakpo. En waarom haalt Van Nistelrooy Simons eruit?
Als er een seizoen was waarin PSV kampioen had kunnen worden is het dit seizoen. Maar we verprutsen het tegen zwakke ploegen. En we krijgen de sterke nog!
Blamage! En wie is de hoofdschuldige?
+1/-0

1 jaar geleden
Gelijk verkopen heeft geen oog voor zijn medespelers
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je medespelers opgelegde kansen zelfs voor een praktisch leeg doel blijven missen of ze er zelfs zelf uitkoppen (Til grrr) dan zou ik toch ook zelf maar gaan schieten. Je geeft een voorzet omdat je er vertrouwen in hebt dat je teammaat het op dat moment beter kan afronden dan jezelf, of je mag je teammaat gewoon graag.
Als zij al 25 kansen gemist hebben dan is het vertrouwen ook wel wat geslonken.
+1/-0

1 jaar geleden
Vandaag was Madueke toch een van de weinige spelers (ik wilde eigenlijk zeggen de enige) waar continu dreiging van uit ging? Als de Jong en Simons gewoon die opgelegde kansen afmaken wordt Madueke MOTM met 4 assists.
+5/-0

 
1 jaar geleden
En daarom moet PSV m dus niet laten gaan. Ik geloof er niet in dat PSV deze winter echt goede spelers kan halen dus de verkoop van Madueke zou gewoon een 4e/5e plek betekenen. Behouden deze ruwe diamant, misschien zelfs verlengen maar dan met minimale prijs van 50 miljoen in contract
+1/-0

1 jaar geleden
100 miljoen voor Mudryk... Is dat zo'n megatalent?
+1/-0

1 jaar geleden
Haha PSV twijfelt over het bod van 30m nadat ze 45 gevraagd hebben lees ik ergens. Tsja als je dat als club uitstraalt kunnen we er beter mee stoppen.

Ik zag een auto van 45k en zei ik bied 30k, en die verkoper twijfelde daar helemaal niet over. Daar staan de folders en de koffieautomaat zei hij en liep weg🤔
+2/-0

 
1 jaar geleden
Eens,hij hoeft toch niet weg tenzij je met een opheffingsuitverkoop bezig bent.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoor het al. Jij hebt geen afspraken gemaakt met deze garagist en hij heeft ook geen reputatie hoog te houden als meedenkende en gemoedelijke garagist.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik zei nog dat als ik hem voor 30K mocht hebben dat ik tegen iedereen zou zeggen wat een fijne garage dat is waar je goed kunt handelen. Maar zelfs dat vond hij geen goed idee😊
+1/-0

1 jaar geleden
Een hoop mensen hier vonden hem dramatisch spelen de laatste maanden (uitgezonderd Milan) maar willen er wel minstens 40 M voor vangen... Op zich wel een beetje vreemd.

Hoeveel moet Vertessen dan wel niet kosten? 75 ?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage