Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Ik heb hier echt geen woorden voor'

15 januari 2023 17:20

Xavi Simons was in gesprek met ESPN niet te spreken over de prestatie van PSV in Sittard. "Dit is echt onbegrijpelijk. Je vecht voor de titel, je wil die titel winnen en dan laat je hier zo maar twee punten liggen", aldus Simons. "Die kansen die je krijgt, moet je gewoon afmaken en de wedstrijd beslissen. Meer dan twintig kansen gehad en dan maar twee keer scoren is te weinig. Maar dat weet iedereen ook."

Gevraagd werd aan de middenvelder hoe dit veranderd kan worden. "We moeten gewoon die goals scoren", zo gaf hij aan. "We zullen dit als team goed moeten bespreken. Het is niet alleen die goals, maar ook het verdedigende als team. Ik heb hier echt geen woorden voor. Ik ben teleurgesteld, maar dat is iedereen."

Dat de concurrentie om de landstitel dit seizoen ook veel punten verspeeld, zegt Simons vrij weinig. "We zullen eerst naar onszelf moeten kijken", zei hij daarover. "Er zijn nog genoeg wedstrijden om de titel te pakken, maar we weten allemaal dat dat niet op deze manier kan."




Tags

simons titel xavi espn landstitel verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte