Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op huur van Fábio Silva'

17 januari 2023 18:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op huur van Fábio Silva"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een van de clubs is die hoopt op de komst van Fábio Silva. De aanvaller wordt momenteel door Wolverhampton Wanderers verhuurd aan Anderlecht, maar PSV hoopt dat huurcontract over te kunnen nemen. De 20-jarige Portugees staat bij Anderlecht wekelijks in de basis en scoorde dit seizoen tot nu toe elf keer in alle competities.

Meer op ED.nl




Tags

fabio silva anderlecht huur portugees wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hij staat daar in de basis waarom zouden ze hem aan psv verhuren waar er een kans is dat hij op de bank beland?🤔
+1/-1

 
1 jaar geleden
Nee,hij is in onmin met de trainer en heeft zelfs al zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld volgens vlaamse media.
Ook clubs uit Spanje en italie zijn overigens geinteresseerd.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ow okee dat wist ik niet dat mochten ze er best bij zetten. Maar goed we gaan zien of het psv lukt al zie ik het somber in als clubs uit Spanje en Italië ook interesse hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
HLN is een beetje te vergelijken met de Telegraaf natuurlijk, maar als ik dit daar zo lees, vind ik het niet zo positief klinken: "Silva heeft het helemaal gehad op Anderlecht en zou al een tijdje een ongemotiveerde indruk maken op training. Ook zijn fysieke parameters blijken onvoldoende, vandaar dat Riemer Silva steevast wisselt. Op Brugge was het opnieuw prijs en kwam Stroeykens hem een kwartier voor tijd vervangen. Anderlecht voetbalde niet één enkele doelrijpe kans bij elkaar en pakte een punt dankzij een owngoal van Club. Toen coach Riemer Silva aansprak op zijn belabberde prestatie, kwam het naar verluidt tot een woordenwisseling tussen de twee. Silva zou daarop hebben aangegeven dat hij niet meer in actie wil komen voor Anderlecht. Hij zit morgenavond alvast niet in de selectie voor de belangrijke wedstrijd achter gesloten deuren tegen Zulte Waregem"
+2/-0

1 jaar geleden
Maar dat is een echte nummer 9 toch, geen flankspeler? Kan me niet voorstellen dat hij of Luuk dan gaan banken. Of gaan we 4-4-2 spelen met Simons vanaf het middenveld als Madueke weg gaat?
+1/-0

1 jaar geleden
Zo, zou dit de volgende wortel zijn die voor onze neus wordt gehouden?
Moet het nog maar zien dat er iemand komt, heb er sterk mijn twijfels in zoals het nu gaat.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik krijg sterk het gevoel dat PSV pas eens is gaan rondkijken na het vertrek van Gakpo. Zeer nalatig.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vooruitlopend op het vertrek van Gakpo is El Ghazi is in de zomer al gehaald
+2/-1

 
1 jaar geleden
Dat onze trainer niet beschikt over een stand-in voor Luuk is echt al even bekend hoor. En dat heeft al veel punten gekost. Zo’n positie wil je gewoon dubbel bezet hebben zodra het kan. Oftewel: begin januari tekenen en mee op trainingskamp. En niet nu pas gaan rondkijken nu er wat centen zijn.
+3/-0

 
Schijnbaar zijn er centen nodig om een speler te kunnen halen :idee
+1/-5

 
1 jaar geleden
Centen zijn niet nodig om je huiswerk op orde te hebben.
+4/-0

 
Wel om spelers daadwerkelijk te kunnen halen
+1/-5

 
1 jaar geleden
Ja, geld is handig voor allerlei dingen. Maar mijn punt is dat blijkt dat PSV niet goed voorbereid is.
+5/-0

 
En waar blijkt dat precies uit dan? Omdat er geen spelers waren aangetrokken toen er nog geen geld was om spelers aan te trekken?
+1/-5

 
1 jaar geleden
Uit het feit dat er geen versterking is zodra het kon.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Je kan pas gaan onderhandelen voor een versterking als het geld er is of je zeker weet dat het komt. Dat was blijkbaar dus pas nadat verkoop Gakpo rond was. Er is blijkbaar nog geen onderhandeling goed afgerond. Dat dat niet meteen lukt kun je PSV verwijten, maar je weet niet waar dat aan ligt. Bij onderhandelingen zijn meerdere partijen. Het is geen voetbalmanager spelletje waar je op kopen klikt en het is voor elkaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik reageer op je opmerking over Gakpo dus vreemd dat je ineens een draai naar Luuk de Jong maakt.
+1/-0

1 jaar geleden
Met een voorhoede bestaande uit ElGhazi, Luuk en Vertessen doen we toch ook mee om het kampioenschap. Met al die telentvolle voorhoedespelers in de selectie is er toch niemand meer nodig.
+1/-1

1 jaar geleden
Ach ja huren… Huren is prima als het een camper betreft, een vakantiehuisje of een auto als je een weekje op Tenerife vertoeft. Als je als voetbalclub een speler huurt hoort dat een noodverband te zijn, in geval van een calamiteit,, bijvoorbeeld als gevolg van een ernstige blessure of zo. Als je in de winterstop je sterspeler verkoopt en je hebt daar in het geheel niet op voorgesorteerd moet je ook huren. Maar dat is dan een gevolg van wanbeleid, een topclub onwaardig. Maar ja, we zijn ook al lang geen topclub meer…
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dus wat is dan het probleem?
+1/-3

 
1 jaar geleden
De verliespunten van PSV en het aantal tegendoelpunten geeft ook aan dat er iets grondig mis is. Alleen de wanprestaties van Ajax lijken dat nog wat te maskeren.
+1/-0

1 jaar geleden
Net even nagevraagd bij een bevriende Anderlecht supporter en wat krantenberichten gelezen, maar weet niet of je deze jongen er wel bij wil hebben. Hij lijkt er bewust met de pet naar te gooien omdat hij naar zijn zin te vaak gewisseld wordt. Misschien meer iets voor de amsterdammers ?

Maar goed, voor de duidelijkheid, ik heb Anderlecht nog niet zien spelen dit seizoen en baseer me dus alleen even op de mening van een supporter die hem wel elke wedstrijd gezien heft en normaal gesproken een redelijke kijk op voetbal heeft en een paar krantenbercihtjes.
+3/-0

1 jaar geleden
Weer een huurconstructie? Als we dan tóch voor korte termijn succes gaan, haal dan Burak Yilmaz maar op. Die heeft ook geen restwaarde maar is wél een garantie voor goals!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje