Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clausule Ibrahim Sangaré maar tot bepaalde datum geldig'

18 januari 2023 14:45 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Clausule Ibrahim Sangaré maar tot bepaalde datum geldig"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat de clausule in het contract van Ibrahim Sangaré komende zomer niet de hele transferwindow geldig za zijn. Geïnteresseerde clubs zullen voor een bepaalde datum de middenvelder moeten halen, anders komt de clausule weer te vervallen. In augustus werd het contract van de Ivoriaan nog verlengd zodat de clausule dit seizoen niet meer geldig zou zijn.

Meer op VI.nl




Tags

sangare ivoriaan transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat een fijn bericht, dan weten de geïnteresseerde clubs tenminste dat ze moeten opschieten zodat hij nog even in de Bonus is.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ze hoeven niet op te schieten, want ze kunnen hem pas in de zomer overnemen voor die bedrag. En dan alleen aan het begin van de zomer, niet op het laatste moment. Goede clausule dus. Misschien een te laag bedrag, maar zoals elders al gezegd, dat is nu eenmaal het resultaat van contractonderhandelingen
+3/-0

1 jaar geleden
Even voor mijn begrip:
Hij heeft een clausule dat ie voor 37m weg mag. Die clausule is nu tijdelijk geschrapt, tot het transferwindow komende zomer, betekent dat hij nu voor (veel) meer verkocht zou kunnen worden. In de zomer wordt hij weer 37m, maar dan na een bepaalde onbekende tijd wordt hij weer duurder. Toch?

Wat een gerommel man... Mooi dat ie dan misschien niet voor een (relatieve) grijpstuiver weggaat nu, maar eventuele geïnteresseerden weten al lang of ze 'm willen of niet. Die gaan in de zomer echt niet een maandje op hun handen zitten tot die clausule is vervallen, zodat ze bij gratie Gods 10m meer mogen betalen voor Sangaré...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Prima clausule, in die zin dat je nog een maandje de tijd hebt om te anticiperen op een vertrek en dus niet op 31 augustus pas met een vertrek te maken hebt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Een prima clausule kan ik het niet noemen. Die clausule zorgt er hoogstwaarschijnlijk voor dat wij maximaal 37 miljoen voor Sangaré kunnen vangen. Velen hier (waaronder ondergetekende) vonden 50 miljoen voor Gakpo al een fooi, laat staan 37 miljoen voor Sangaré.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Ja maar Shev anders dan tekenen zulke spelers (aan het handje van hun zaakwaarnemer) gewoon niet. Hetzelfde met de Simons/PSG constructie mocht het waar zijn dat ie aan het eind van het seizoen voor 10-12 miljoen terug naar PSG kan. Zonder zo'n constructie geen Simons handtekening. Als je niet bovenaan de voetbal voedselketen staat is het stikken of slikken
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja daar heb je ook wel gelijk in. Je kunt je dan afvragen of je dat soort spelers nog wel moet halen. Op korte termijn sportief gezien misschien wel. Maar je hebt ook ieder seizoen een klapper nodig en liefst een die niet alleen de financiële gaten dicht, maar ook wat extra budget geeft voor nieuwe spelers. Op lange termijn kom je er dus niet verder mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of je dat soort spelers nog wel moet halen?

Sangaré heeft 9 miljoen gekost, is (tegen die tijd) 3 seizoenen sterkhouder geweest, en wordt straks voor 37 miljoen doorverkocht. Voor Simons geldt hetzelfde verhaal met andere getallen.

Ik heb slechtere deals gezien.
+2/-0

 
Maar volgens transfermarkt (betrouwbaar!) is hij 35 miljoen waard :denk
+1/-2

 
1 jaar geleden
Zeg Ricardo, word jij toevallig gesponsord door transfermarkt.de?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zou zeggen, ga dan tijd rekken, maar zo simpel zal het dan wel weer niet zijn.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Let maar op, de termijn is straks verstreken waarmee de clausule verdwijnt. Dan nog krijgen ze het voor elkaar om hem voor nog minder dan €37,5 miljoen te verkopen omdat we anders ‘financieel niet uitkomen’ dat jaar
+1/-0

1 jaar geleden
De enige 2 spelers die nog veel geld opleveren zijn Sangare en Madueke.PSV's grootste talent Simons heeft een gelimiteerde transfersom van 12m. De rest kan zo op de koopjes markt terecht waar PSV ook zijn inkopen doet.Een leuk vooruitzicht voor de komende jaren.Misschien dat er vanuit Jong nog een paar talenten doorbreken.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Maar die 12 miljoen is toch alleen maar als Xavi zelf terug naar PSG wil dacht ik.
Dat klinkt al anders in mijn oren dan dat hij 12 miljoen moet kosten voor wie ook maar interesse heeft. Dan nog blijft het een rare constructie natuurlijk. Hij kan ook een dealtje met PSG maken. Voor 12 miljoen terug en dan meteen doorverkopen waarbij ze ieder de helft in de zak stoppen?
+2/-0

1 jaar geleden
Simons is een heel ambitieus manneke.Als hij in Eindhoven geen perspectief meer ziet gaat hij terug naar PSG om dan waarschijnlijk uitgeleend te worden aan een club die wel aan zijn verwachtingen voldoet.Hij is van Barça naar PSG gegaan omdat hij in Parijs meer mogelijkheden zag.In Eindhoven zal hij volgend seizoen tussen die matige spelers ook niet gelukkig worden.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe gaat zo'n gesprek over die clausule?
PSV:Je contract wordt opgewaardeerd en wij mogen vragen wat we willen.
Sangare:Akkoord maar in de zomer wil ik weer voor 37,5 weg.
PSV: Oké maar niet de hele zomer, alleen in het begin van de zomer.
Sangare: Deal 🤔
+2/-0

 
1 jaar geleden
De Jongs wegen zijn pas echt ondoorgrondelijk
+1/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp dat deze speler ergens tussen 1 juli en pak hem beet 15 augustus tegen een gelimiteerde som weg mag. Dat betekent dat zijn vertrek bepaald wordt door zijn marktwaarde, indien die minder is dan de gelimiteerde som en kun je biedingen verwachten na 15 augustus of te wel kort voor het sluiten van de transfermarkt.
Kan aan de orde komen als PSV zo blijft ballen als het nu doet...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Blijf toch zonde, benieuwd hoeveel hij opgebracht had zonder clausule. Kan gezien zijn fysiek ongetwijfeld mee in (sub)top Premier League. Maar zoals al gezegd is had hij hier zonder clausule waarschijnlijk niet getekend, of voor een nog hoger salaris.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage