Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Het was echt ploeteren op het einde'

21 januari 2023 23:13

Guus Til was in gesprek met ESPN blij dat hij tegen Vitesse de matchwinner was. "Zo voelde het alleen niet, omdat het echt ploeteren was op het einde", aldus Til. "Vorige week was niet lekker. Toen kregen we ook een hoop kansen en eigenlijk hadden we met meer moeten winnen dan vandaag. Uiteindelijk hebben we er wel van geleerd en hebben we gewonnen. Aan het eind van de streep zal niemand deze wedstrijd meer weten."

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat het logisch is dat het voor PSV ploeteren is na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke. "Wij zijn PSV en zeker thuis moet je altijd winnen", zo gaf hij aan. "Je moet altijd een back-up hebben die er ook staat, zeker als je al zo lang bij elkaar bent. Dus je zou dit hier niet aan kunnen wijten."

Til was blij dat hij weer in de basis mocht staan omdat Madueke was vertrokken. "Het geeft mij weer kansen. Ik hoop dat ik nog even mag blijven staan", zei hij daarover. "Je weet het natuurlijk nooit in het voetbal. We gaan het zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

til ploeteren madueke cody espn gakpo matchwinner vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage