Transparent
Inloggen
Sluiten

Anwar El Ghazi: 'We hebben als collectief gefaald'

24 januari 2023 22:06

In gesprek met ESPN gaf Anwar El Ghazi aan het ongelofelijk te vinden dat PSV had verloren. "Met alle respect voor FC Emmen, maar als PSV zijnde mag dit niet. Dat is duidelijk", aldus El Ghazi. "We hebben als collectief gefaald. Iedereen moet in de spiegel kijken. Iedereen moet dondersgoed weten wat hij goed en fout heeft gedaan. We moeten dit zo snel mogelijk gaan recht trekken, want dit is PSV onwaardig en dit kan gewoon niet."

De aanvaller werd gevraagd hoe hij naar zijn eigen vorm kijkt. "Scoren is het belangrijkste. Ik kom wel in die posities, maar ik moet scoren en daar word ik op afgerekend", zo gaf hij aan. "Ik heb veel kansen gemist de laatste tijd. Ik probeer mijn hoofd koel te houden, maar het moet snel beter en ik moet snel gaan scoren. Ik moet het team gaan helpen."

El Ghazi vindt dat hij gewoon rustig moet blijven. "Ik moet gefocust zijn", zei hij daarover. "Maar als ik een honderd procent kans krijg, moet ik gewoon scoren. Je hebt het alleen niet altijd in eigen hand. Het is niet zo dat ik het expres doe. Mijn vizier staat er nog niet op. In de laatste drie wedstrijden had ik zeker vijf doelpunten kunnen maken. Ik probeer altijd positief te blijven."

Wel wilde hij benadrukken dat het absoluut niet kon wat PSV had gedaan. "Onze excuses naar de supporters. Zij hebben twee uur hier naar toe moeten rijden", zo gaf hij aan. "Wij moeten zorgen dat we stabieler worden. Het kan niet zijn dat je eerst van Vitesse wint en daarna verliest van Emmen. Dat is gewoon onmogelijk."




Tags

ghazi gefaald emmen dondersgoed espn vitesse vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage