Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Als topclub zit je in zwaar weer'

24 januari 2023 22:28

In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan dat PSV een heel pijnlijke avond kende in Emmen. "Na een aantal mindere resultaten wonnen we en dan wil je doorzetten", aldus Van Nistelrooij. "In de eerste helft doen we onszelf geen groot plezier door de eerste grote kansen weer te laten liggen. Een fase hadden we het wel lastig met Emmen, maar zij creëerden niet veel. Dan krijg je die rode kaart en sta je al met 1-0 achter. Dan weet je dat het een heel moeilijke avond gaat worden."

De trainer was over de tweede helft wel te spreken. "Er zat spirit in de ploeg en vechtlust. We hadden hier minimaal gelijk kunnen spelen. Dat gebeurt alleen niet, dus dan heb je niets en is alles voor niks geweest", zo gaf hij aan. "Vaak is het zo dat als je met tien man komt, je net iets meer gaat doen. Als we zo met elf hadden gespeeld, had ik het ook anders zien gaan."

Gevraagd werd aan Van Nistelrooij of er nu iets anders moet gebeuren. "Je moet doorgaan op de manier waar je mee bezig bent", zei hij daarover. "Je moet alleen wel conclusies gaan trekken. Er is natuurlijk wel iets aan de hand. Je bent PSV en als de resultaten zo zijn, gaat er iets niet goed. Het gaat gewoon slecht en als topclub moet je dan reageren en opstaan. Je moet blijven knokken, vechten en vooral vast blijven houden aan de principes. Het moet wel duidelijk zijn dat we in een slechte situatie zitten. Niemand is tevreden. Komende week is weer een slechte week omdat je als topclub in zwaar weer zit. Daar moet je het met elkaar goed over hebben en de rug rechten richting de volgend wedstrijd."
Tags

nistelrooij emmen creeerden espn principes vechtlust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.828 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem benitez boscagli brands branthwaite crisy crockett feyenoord gakpo ghazi gimenez guti hazard hypo james jong madueke makkelie mar mauro mwene obispo sangare simons springt teze titel veerman