Transparent
Inloggen
Sluiten

'Boy Waterman verlengt contract bij PSV'

26 januari 2023 19:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Boy Waterman verlengt contract bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Boy Waterman zijn contract bij PSV gaat verlengen. De derde doelman zal vrijdag zijn handtekening gaan zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2024. Ondanks dat de doelman dit seizoen geen officiële wedstrijd heeft gespeeld, is de club heel tevreden met de manier hoe hij zich in de kleedkamer en op het trainingsveld manifesteert. Waterman is achter Walter Benítez en Joël Drommel de derde keeper van PSV.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

waterman benitez drommel manifesteert walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat je op die leeftijd nog 3e keeper wilt zijn. Of je voelt je nog jong genoeg en je wil dan in ieder geval reeele kans op iets van speeltijd, of je voelt dat je wedstrijden niet echt meer trekt en dan kan je toch beter stoppen.
Belangrijk voor kleedkamer, ok dat kunnen anderen van je vinden. Ik neem toch aan dat Boy nu niet denkt ik blijf nog een jaartje want ze kunnen niet zonder me in de kleedkamer. Of blijf je voor het geld? dan kan ook en is een legitieme reden. Want voor se spanning en alles mee te maken als speler, geldt dat voor een derde keeper die in principe alles al meegemaakt heeft (en toen wel een belangrijke rol vervulde).
+1/-0

1 jaar geleden
Het goede nieuws blijft maar binnenstromen vandaag. Een nieuwe TD, Waterman blijft, geen aanvaller verkocht vandaag en we zijn nog steeds in de race voor een peperdure aanvaller die nooit scoort of assists geeft. Mijn dag kan niet meer stuk💤
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ineens bakken met nieuws na de nederlaag tegen Emmen inderdaad. Ik ben de vernedering al bijna vergeten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De afdeling anger management is de enige die goed werk verricht bij PSV momenteel.😎
+1/-0

1 jaar geleden
Prima toch om hem als derde keeper te hebben. Zelf schijnt ie ook tevreden met die rol, dan zit het wel goed.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage