Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Joey Veerman beloonde zichzelf en ons met een goede goal'

28 januari 2023 20:57

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij tevreden na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "We houden nu voor de derde keer na de winterstop de nul. We geven bijna niets weg", aldus Van Nistelrooij. "We verdienden die openingsgoal ook. We vergaten alleen om de tweede te maken. Dan maak je het jezelf veel makkelijker."

Aan het begin van de tweede helft had de ploeg het even moeilijk. "We moesten wat schakelen door de omzetting van Go Ahead en de communicatie richting het team", zo gaf hij aan. "Toen dat stond kon ook de tweede vallen."

Van Nistelrooij was ook te speken over de invalbeurt van Fábio Silva. "Hij is ambitieus en gedreven. Zo viel hij ook in en dat sloeg over op het publiek. Dat gaf een goede impuls", zei hij daarover.

De trainer was blij dat uitgerekend Joey Veerman en Anwar El Ghazi tot scoren kwamen. "De reactie van Joey is de juiste. Op de trainingen, naar het team toe, wat er gevraagd wordt zag je vandaag prachtig terug. Hij beloont zichzelf en ons met een goede goal", reageerde hij daarop. "Anwar heeft veel kansen gehad en was weer heel dreigend. Uiteindelijk maakt hij de belangrijke tweede, dus ik was ook heel blij voor hem."
Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij joey veerman beloonde beloont eagles espn fabio ghazi omzetting openingsgoal silva speken vergaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aert babadi bakayoko basarnhem benitez bommel evenepoel fabio feyenoord foto gemeenschap ghazi guti jong knvb koers obispo oost ramalho ruben rvv sangare silva slot teze til titel var veerman xavi