Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink zoekt versterking voor verdediging en aanval; PSV geen eindstation voor Hiddink?

20 mei 2003 23:16

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink liet vanavond in het programma Barend en Van Dorp weten voor 100% zeker ook volgend seizoen bij PSV te blijven. De PSV coach was al erg bezig met de toekomst van PSV. Of Hiddink ook in zal gaan op het plan om algemeen directeur te worden bij PSV is nog maar de vraag. De huidige PSV coach liet weten dat het WK in 2006 als sportman toch wel erg lonkt na zijn ervaringen in 2002. Als hij daar inderdaad naar toe zou gaan, zou dat naar alle waarschijnlijkheid niet met Korea zijn. Na het succes van 2002 zou dat geen goed idee zijn om daar nog eens te beginnen. Hij denkt in ieder geval als coach nog wel even door te kunnen gaan.

Over het volgende seizoen was hij duidelijk. Hij wil zowel versterking voor in de aanval als voor centraal in de verdediging. Over namen wilde hij zich vanavond niet uitlaten al ziet hij Stam en Cocu niet meer komen. Wel liet hij weten dat Arnold Bruggink zeker zal vertrekken bij PSV.

Meer op




Tags

hiddink eindstation arnold barend bruggink cocu dorp korea lonkt sportman stam waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte