Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Everton hoopt op komst van Thorgan Hazard'

30 januari 2023 00:53 - La Dernière Heure
Foto: Pro Shots

"Ook Everton hoopt op komst van Thorgan Hazard"; image source: Pro Shots

Onder meer het Belgische La Dernière Heure meldt dat ook Everton aast op de komst van Thorgan Hazard. De aanvaller zou zelf al persoonlijk akkoord zijn met PSV, maar nu kan hij ook de overstap naar de Premier League maken. Everton vecht in de Premier League tegen degradatie en ziet in Hazard de ideale speler om de selectie te versterken.

Meer op La Dernière Heure




Tags

everton hazard thorgan degradatie derniere heure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat hebben wij weer. Lijkt het er net op dat we ons goed kunnen versterken en de club weer op de rails krijgen, en dan komen de clubs van de Premier League er weer tussendoor.
We hebben commentaar op het technisch beleid bij PSV maar ik moet wel toegeven dat het ook een zware klus is. Financieel kan PSV niet met het grote geld mee.
Ik hoop dat ze met een persoonlijk en goed verhaal/plan hem over kunnen halen. Net zoals de Xavi naar PSV hebben kunnen halen om een stap in zijn ontwikkeling te maken.
+3/-0

1 jaar geleden
Werkt Brands nog deels bij Everton? Op zon beetje elke speler waar wij interesse in hebben duikt vervolgens de naam Everton op.
+1/-0

 
1 jaar geleden
zou t zijn die al op t lijstje stonden van Brands ten ie daar nog werkte wellicht....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat hij het lijstje als een volleerd minister heeft laten slingeren ;)
+1/-0

1 jaar geleden
Psv moet gewoon het ijzer smeden als het heet is. De deadline nadert, dus dan zal je sneller moeten handelen en wat meer verlies moeten pakken. En met de wijsheid van nu hadden ze deze paniek ook prima voor de verkoop van Gakpo kunnen gebruiken of destijds meteen een talent van Liverpool moeten eisen voor huur.
+1/-0

1 jaar geleden
Als ze deze jongen en een andere goede speler halen is er nog een kans. Volgend weekend Feyenoord is daarin wel erg belangrijk/cruciaal.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
PSV houdt dit jaar duidelijk de hand op de knip. De strategie is om de oorlogskas te spekken voor het oh zo belangrijke volgende seizoen. Vandaar de zoektocht naar de welbekende buitenkansjes via huur constructies ter overbrugging. Dit is niet mijn theorie maar is me duidelijk geworden aan de hand van verschillende media afgelopen dagen (FD, ED, NOS). Of dit een slimme strategie is (en dit seizoen dus min of meer voor lief te nemen) ben ik zelf ook nog niet helemaal uit
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik herken dit ook, en op zich logisch. Alleen als je dit seizoen alles laat lopen, en dadelijk hooguit Conf.League hebt, wie heeft er dan interesse om naar PSV te komen. Ik hoop dat ze dat risico ook in ogenschouw hebben genomen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt! Ik denk dat de beste strategie daarom ook is om zoveel mogelijk huur met optie tot koop is. Dan kan de speler in kwestie dit half jaar ‘gewogen’ worden en alvast gewend raken. Mocht dan toch geen succes blijken te zijn dan zitten we niet vast aan een speler waar flink in is geïnvesteerd en vervolgens mee opgescheept zit (bijvoorbeeld Bruma).
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage