Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Earnest Stewart neemt een compleet en groot netwerk mee'

31 januari 2023 20:23 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Marcel Brands: "Earnest Stewart neemt een compleet en groot netwerk mee"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Marcel Brands geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan blij te zijn met de aanstaande komst van Earnest Stewart als technisch directeur bij PSV. "Hij neemt straks een compleet en groot netwerk mee, ook uit de Verenigde Staten", aldus Brands. "Die spelersmarkt wordt voor ons steeds interessanter, zoals we ook de Franse markt heel nauwlettend volgen. Over Scandinavië zijn we iets minder zeker, want we zijn dat de nodige spelers uit die competities het moeilijk hebben om hier snel door te breken."

Meer op AD.nl




Tags

brands earnest stewart interessanter scandinavie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik heb veel vertrouwen in Earnest Stewart.
+2/-0

1 jaar geleden
Blijkbaar kunnen Amerikaanse spelers zich hier dus beter aanpassen dat Scandinavische? Das voor het eerst dat ik dat hoor. Ken ook heel wat geslaagde Scandinaviers, en wat minder succesvolle Amerikanen. Ben benieuwd wat het USA-netwerk ons gaat opleveren. Maar zoals eerder gemeld, alles beter dan John's nietwerk. (en dat is geen typefout).
+2/-1

1 jaar geleden
Dat klopt als een bus, kijk maar naar Haaland, zo veel moeite zich enigszins aan te passen aan het niveau (grapje vrienden, moet kunnen)
+2/-1

 
1 jaar geleden
Haaland is dan ook geboren in Leeds en niet in het hoge Noorden, dat zal dan wellicht verklaren waarom hij inderdaad niet heel veel aanpassingsprobleem lijkt te hebben.
+2/-0

1 jaar geleden
Hoeveel spelers uit Scandinavië moet ik opnoemen die in de Eredivisie doorgebroken zijn.
Kijk alleen maar alvast hoeveel spelers H’veen en FC Grun daar opgehaald hebben die hier doorgebroken zijn!
Lariekoek Marcel.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
idd op het niveau van Groningen en Herenveen.

"Om hier snel door te breken"
+1/-0

 
1 jaar geleden
Kortom, ze scouten niet goed genoeg of niet de juiste spelers. Heel veel Scandinaviers bij topclubs, dus die zijn er echt wel.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage