Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Thorgan Hazard op huurbasis naar PSV

31 januari 2023 20:33 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Thorgan Hazard op huurbasis naar PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van Thorgan Hazard bevestigd. De international van België wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Borussia Dortmund. De 29-jarige Hazard heeft al 411 wedstrijden op zijn naam staan en was daarin bij 180 doelpunten direct betrokken. Naast Dortmund speelde hij ook voor RC Lens, Zulte Waregem en Borussia Mönchengladbach.

Zelf is Hazard blij met zijn komst naar PSV. "Het is een prachtige club met een prachtig shirt", aldus de aanvaller. "PSV doet nog mee in de competitie, de beker en in Europa. Ik kijk enorm uit naar de grote wedstrijden."

Algemeen directeur Marcel Brands is zeer te spreken dat Hazard naar Eindhoven is gekomen. "Thorgan is een veelzijdige speler en hij kan op meerdere posities uit de voeten. Daarnaast heeft hij veel internationale ervaring", zo geeft hij aan.

Meer op PSV.nl




Tags

hazard thorgan dortmund belgie brands lens monchengladbach veelzijdige waregem zulte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Laat het maar zien dit weekend met een loepzuivere hattrick
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb dit keer wel begrip voor het huren, hoewel ik dat eigenlijk geen fatsoenlijk beleid vind. Het was kennelijk nodig om te cashen met Gakpo, de transfer van Madueke was te mooi om niet te accepteren. Hopelijk blijken onze huurlingen gretig en kwalitatief goed genoeg te zijn om de ploeg de juiste impulsen te geven. In ieder geval goed dat de nieuwe financiële positie niet is verkwanseld aan (te) dure paniekaankopen. Nu is er ruim een half jaar de tijd op op z’n ‘Azets’ verstandige aankopen te doen.
+2/-0

1 jaar geleden
Blijkbaar kost dit PSV 3,5 M loon en 0,5 M huur. Dat is dus 4 miljoen voor 4 maanden... Bizar om dan te verkondigen dat je minder risico wil nemen. Als hij in de kuip zijn hamstring scheurt zien we hem niet eens meer in Eindhoven.. koop was leuk geweest, maar dit valt onder de kop paniek.
+1/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
dus jij beweert dat deze jongen,3x3,5=10,5 miljoen salaris per jaar opstrijkt? dat waag ik te betwijfelen....

1,6 dus...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat beweer ik niet, dat beweert het Duitse Fox Sports. En zijn jaarsalaris zal dus 7 Miljoen zijn, ik neem aan dat hij tijdens de zomerstop en winterstop ook betaald krijgt, zo veel is dat niet voor een topspeler in de BundasLiga.
+1/-0

 
Als je op die manier gaat redeneren kun je ook geen enkele speler meer kopen. Hij kan zondag ook een blessure oplopen zoals Nilis bij Aston Villa die direct einde loopbaan betekent. Dan betaal je miljoenen voor een speler maar zie je hem ook niet eens meer in Eindhoven :denk
+2/-0

 
 
1 jaar geleden
Dat klinkt al een heel stuk beter, gelukkig maar.
+1/-0

1 jaar geleden
"Ik kijk enorm uit naar de grote wedstrijden ".
We hebben vooral punten laten liggen in de kleine wedstrijden vriend. Laten we daar eens beginnen...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat was ook mijn eerste gedachte toen ik dit las. Maar goed, hij zal zich toch wel elke wedstrijd willen laten zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Zeer dure belg, of zou psv huursubsidie krijgen? Laten we hopen dat ie t goed gaat doen. Ironische daaraan is met deze deal dat dat zou betekenen dat de kans kleiner is dat hij langer bij ons blijft. Maargoed, in de zomer gaan we Ernie in actie zien
+1/-1

1 jaar geleden
Naar verluidt 4 miljoen. Het beleid is dramatisch.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Als dat klopt is werkelijk alles gezegd. Dramatisch.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou een betere deal zijn. Maar de bron is Elfrink en das een beetje de spreekbuis voor de club. Even kijken of er meer media zijn die een bedrag vermelden.
+1/-0

1 jaar geleden
Maar wat wil je dan?
Haal je een Brynhildsen(die van molde)of een Nakamura dan betaal je transfersom van 5mln en mln salaris=6
Nu betaal je 4 met een grotere kwaliteitsimpuls en kan je van de zomer verder puzzelen onder de nieuwe TD.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage