Transparent
Inloggen
Sluiten

Boudewijn Zenden: 'Ik heb nog niet met PSV gesproken over een mogelijke rol in de RvC'

5 februari 2023 12:08 - ESPN
Foto: Pro Shots

Boudewijn Zenden: "Ik heb nog niet met PSV gesproken over een mogelijke rol in de RvC"; image source: Pro Shots

In december van vorig jaar kwam het Eindhovens Dagblad met het nieuws dat Boudewijn Zenden in beeld was bij PSV voor een rol in de Raad van Commissarissen. Zondag reageerde de voormalig speler en assistent-trainer van PSV bij ESPN zelf op die berichtgeving. "Ik begrijp dat ik op een shortlist sta om eventueel iets te gaan betekenen in de RvC", aldus Zenden. "De termijn van Hans van Breukelen zit er binnenkort op en hij wil iets anders gaan doen. Maar ik heb daar met PSV nog niet over gesproken. Ik weet ook niet wat het precies inhoudt, maar dat mijn naam wordt genoemd is een mooi compliment."

Tot afgelopen zomer maakte Zenden deel uit van de technische staf van de A-selectie. "Ruud stelde zijn nieuwe staf samen en daarin was geen plek voor een individuele trainer", zei hij daarover. "De club wilde mij graag houden in een andere functie, misschien richting Jong PSV. Ik teken alleen altijd voor één jaar, zodat ik altijd mijn handen vrij houdt om iets te kunnen doen. Op dat moment had ik niet de motivatie om na zeven jaar PSV 1 hetzelfde bij Jong te gaan doen."

Momenteel heeft Zenden geen officiële functie bij PSV. Wel speelde hij een rol in de komst van Thorgan Hazard. "Officieel ben ik niet meer in dienst, maar de deur staat altijd open en we hebben goed contact. Richting Hazard kwam de vraag of ik iets kon betekenen", zo gaf hij aan. "De vader van Hazard is Franstalig en behartigt het grootste deel van zijn zaken. Hij spreekt geen Engels en daarom heb ik met de vader van Thorgan gesproken."




Tags

zenden hazard rvc jong thorgan behartigt breukelen espn franstalig hans motivatie shortlist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat meer voetbalvisie in de rvc lijkt me best noodzakelijk.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage