Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV woensdagavond opnieuw tegenover FC Emmen

7 februari 2023 12:39

Voor PSV wacht woensdagavond weer een duel voor de TOTO KNVB Beker. In het Philips Stadion is competitiegenoot FC Emmen de tegenstander. Vorige maand ging de ploeg van Ruud van Nistelrooij in de competitie nog onderuit in Emmen.

In bekerverband stonden PSV en Emmen drie keer eerder tegenover elkaar. Dat leidde drie keer tot een eenvoudige overwinning. In 1982 werd in Emmen met liefst 1-7 gewonnen, terwijl in 1990 met 4-0 in het Philips Stadion werd gewonnen. De laatste keer was in 1997. Ook toen werd met 4-0 in het Philips Stadion gewonnen.

In competitieverband speelden beide teams drie keer eerder tegen elkaar in het Philips Stadion. Eerder dit seizoen werd de competitie geopend met een 4-1 zege tegen FC Emmen. Johan Bakayoko opende die avond de score, terwijl Cody Gakpo twee keer tot scoren kwam. Het tweede doelpunt van de avond was een bizar eigen doelpunt van de bezoekers.




Discussieer mee op de forums


Tags

emmen bakayoko bekerverband bizar cody competitiegenoot gakpo knvb nistelrooij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage