Transparent
Inloggen
Sluiten

Jarrad Branthwaite: 'Ik geniet om hier te mogen spelen'

8 februari 2023 22:32

In gesprek met ESPN was Jarrad Branthwaite blij dat hij twee keer scoorde tegen FC Emmen. "Dat is me nog nooit gelukt. Dit is mijn eerste keer", aldus Branthwaite. "Die eerste goal trainen we heel veel op. We hebben al een tijd niet meer gescoord uit een standaardsituatie, dus het is goed dat dat eindelijk weer gelukt is. Bij die tweede lag het helemaal open en wordt de bal een beetje van richting veranderd."

In de eerste helft kwam de Engelsman regelmatig mee naar voren. "Dat was de opdracht. Als er ruimte lag, moest ik daar gebruik van maken", zei hij daarover. "Als je linksachterin staat met drie man ligt er aan de linkerkant veel ruimte om in te duiken en druk uit te oefenen."

De verdediger werd ook gevraagd naar de geruchten dat PSV hem definitief wil overnemen van Everton. "Op dit moment focus ik me nog op de wedstrijden tot het einde van dit seizoen. We willen de beker winnen en ook landskampioen worden", zo gaf hij aan. "Ik geniet om hier te mogen spelen. Ik zal het zeker in overweging nemen. Ik speel, ik heb het naar mijn zin, dus dat is zeker iets om naar te kijken. Maar op dit moment focus ik me nog gewoon op dit seizoen."




Tags

branthwaite geniet jarrad emmen espn everton linksachterin overweging standaardsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte