Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt maandag met liveshow voor Thijs Slegers

8 februari 2023 23:28 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV komt maandag met liveshow voor Thijs Slegers; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat het maandagavond met een liveshow komt om aandacht te vragen voor de ziekte leukemie en het tekort aan donoren. In 'Bloedverwanten voor Thijs' spreken vrienden, collega's en experts over Thijs en zijn noodlot. De liveshow wordt maandag 13 februari vanaf 20:00 uur live uitgezonden op ESPN 1 en op het YouTubekanaal van ESPN.

Het programma zal volledig in teken staan van Thijs en zijn verhaal. Onder meer zijn behandelend arts, vrienden, collega's en voetballers komen aan het woord. Tijdens de liveshow zullen verschillende gasten anekdotes delen over Thijs en vertellen experts over de ziekte leukemie. Doel is om bloed- en stamceldonoren te werven voor Sanquin en Matchis.

Meer op PSV.nl




Tags

liveshow espn leukemie slegers anekdotes arts behandelend bloed bloedverwanten donoren matchis noodlot sanquin stamceldonoren youtubekanaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik heb echt zó ontiegelijk veel bewondering voor Thijs! Hoe hij deze laatste fase van zijn leven nog zóveel energie heeft en vooral geeft. Het doel is prachtig en onbaatzuchtig. Zoals hij zelf zei: ik ben niet meer te redden maar anderen wel. En ook zijn lach verdwijnt niet vaak van zijn gezicht ondanks de donkere wolken boven hem. Dat, samen met het besef dat hij een paar opgroeiende kinderen achterlaat, bezorgen mij kippenvel, verdriet en respect. Ik hoop dat er wellicht nog een stichting naar hem vernoemd zal worden of desnoods een fonds. Iets waardoor zijn spirit voort zal leven nadat zijn strijd er opzit. Ik ga vanavond in ieder geval thuisblijven voor deze liveshow en kijk uit naar alle informatie over een onderwerp dat ik normaliter liever zou mijden.
+2/-0

1 jaar geleden
Zag hem bij Jinek, wat een verschil ten opzichte van bovenstaande foto, echt een kl*te ziekte. Sterkte Thijs!
+2/-0

1 jaar geleden
Normaal gesproken mijd ik ook dit soort uitzendingen, maar nu ga ik zeker kijken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage