Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Ik verwacht dat ik fantastisch zal worden ontvangen in Sevilla'

11 februari 2023 23:35

In gesprek met ESPN werd Luuk de Jong gevraagd naar de kwaliteiten van Xavi Simons. "Hij heeft enorme stappen gemaakt vanaf het moment dat hij hier kwam. Voor mijn gevoel wordt hij nog elke dag beter", aldus De Jong. "Hij laat het ook op het veld zien. Vandaag weer een fantastische goal. Al die power en energie die hij er elke wedstrijd instopt, dat is een kwaliteit. Hij is op dit moment heel goed."

De aanvoerder was blij dat hij weer tot scoren was gekomen. "Je weet hoe er over je wordt gesproken als je even geen goals maakt, dus dan is dit alleen maar mooi", zo gaf hij aan. "Xavi gaf de bal een beetje blind voor en ik gokte erop dat de bal op die plek zou komen. Dan is dit alleen maar lekker."

De Jong kijkt uit om komende week terug te gaan naar Sevilla. "Met Barcelona ben ik er al eens terug geweest en toen werd ik al heel goed ontvangen", zei hij daarover. "Ik verwacht dat ik weer fantastisch zal worden ontvangen daar."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong sevilla xavi barcelona blind espn gokte instopt power simons

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage