Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'De overwinning is honderd procent voor Thijs Slegers'

11 februari 2023 23:39

Xavi Simons gaf in gesprek met ESPN aan dat de overwinning volledig voor Thijs Slegers was. "We wisten dat hij op de tribune zat. We wilden gewoon de drie punten halen", aldus Simons.

Zelf keek de middenvelder met een goed gevoel terug op de wedstrijd. "We hebben gewonnen. Dat is het allerbelangrijkste", zo gaf hij aan. "Ik heb gescoord en een assist kunnen geven aan Luuk."

Op heerlijke wijze zorgde Simons voor de 2-0. "Hij ging er wel lekker in", zei Simons toen hij de beelden terugzag. "Er stond nog een verdediger voor, dus ik kon het niet goed zien. Maar ik raakte hem echt goed en dacht dat hij er wel in zou gaan."

Simons werd ook gevraagd naar zijn toekomst en of er de kans is dat hij een nieuw contract gaat tekenen bij PSV zonder clausule. "Ik geniet hier en ben ontzettend trots dat ik hier mag spelen", reageerde hij daarop. "Ik heb voor vijf jaar getekend bij PSV, dat is het probleem niet. Ik weet het niet. Dat is iets voor de toekomst. Ik ben erg blij hier met de club en het team. Ik wil gewoon mooie dingen bereiken en prijzen winnen. Ik weet niet wat er over vier of vijf maanden gaat gebeuren, maar ik weet wel dat ik hier een contract heb voor vijf jaar. Ik wil mooie dingen bereiken met de club."




Tags

simons slegers xavi espn geniet terugzag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte