Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het was genieten vandaag'

11 februari 2023 23:52

In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan genoten te hebben van de wedstrijd tegen FC Groningen. "Vooral ook omdat we mooie goals hebben gemaakt en hoe die tot stand kwamen. Dat was mooi", aldus Van Nistelrooij. "Vanuit de combinatie, vanuit beweging, vanuit goede aanvallen. Het was mooi om te zien."

Gevraagd werd waarom Thorgan Hazard in de rust al werd gewisseld. "Hij zou maximaal zestig minuten spelen, maar in de rust gaf hij aan dat hij al leeg was en dat dit voor nu prima was", zo gaf de trainer aan. "Hij heeft verder geen klachten of blessures. Ik had hem ook gezegd dat hij gewoon vol moest gaan en we zouden kijken hoe lang hij het vol zou houden. Dat was nu een helft."

Van Nistelrooij werd ook gevraagd naar het scorend vermogen van Jarrad Branthwaite. "We willen hem niet voor niets natuurlijk", zei hij daarover. "Hij is vrij compleet, maar dat hij zoveel scoort is wel overdreven. Met 1,95 meter is hij natuurlijk wel een dreiging met spelhervattingen."




Tags

nistelrooij branthwaite dreiging espn groningen hazard jarrad scorend thorgan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte