Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hofleverancier in Elftallen van de Week

13 februari 2023 11:35

PSV is goed vertegenwoordigd in de verschillende Elftallen van de Week. De ploeg van Ruud van Nistelrooij is hofleverancier in de elftallen van De Telegraaf, Voetbal International en het Algemeen Dagblad. Jarrad Branthwaite, Joey Veerman, Xavi Simons en Johan Bakayoko staan met z'n vieren in zowel het elftal van De Telegraaf als die van Voetbal International. In het elftal van het Algemeen Dagblad is alleen plek voor Simons en Bakayoko, maar ook met twee man is PSV daar (gedeeld) hofleverancier.

De Speler van de Week gaat niet naar PSV, aangezien Voetbal International AZ-middenvelder Sven Mijnans de hoogste beoordeling heeft gegeven afgelopen weekend. Hij kreeg een 8,5, terwijl onder meer Simons en Branthwaite een 8 kregen voor hun wedstrijd. Het Algemeen Dagblad benoemt geen Speler van de Week, maar Simons heeft wel de gedeelde hoogste score. De Telegraaf werkt al enkele seizoenen niet meer met beoordelingen.

In het algemeen klassement van het Algemeen Dagblad staat Simons op een tweede plaats. De middenvelder van PSV heeft wel al een ruime achterstand op voormalig PSV-doelman Lars Unnerstall. Cody Gakpo staat momenteel op een vierde plaats, maar hij zal na de volgende speelronde uit het klassement vallen. Gakpo is momenteel nog met grote voorsprong de koploper in het klassement van Voetbal International, maar ook daar zal hij na komend weekend uit het klassement vallen. Simons staat daar nu op een gedeelde vijfde plaats, maar de onderlinge verschillen zijn daar minimaal.




Discussieer mee op de forums


Tags

simons hofleverancier klassement telegraaf bakayoko branthwaite gakpo beoordelingen cody jarrad joey mijnans nistelrooij unnerstall veerman xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage