Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil meewerken aan verhuur van Richard Ledezma'

14 februari 2023 23:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil meewerken aan verhuur van Richard Ledezma"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV bereid is mee te werken met een huurtransfer van Richard Ledezma. Voorwaarde is wel dat de middenvelder zijn contract in Eindhoven wordt verlengd. Ledezma staat op het punt om tot het einde van dit kalenderjaar bij New York City FC te gaan spelen. De enkelvoudig international van de Verenigde Staten moet daarvoor eerst zijn krabbel zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2025.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ledezma enkelvoudig huurtransfer krabbel york

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Had veel potentie bij Jong. Ligt dat nu aan hem of aan de manier waarop PSV die talenten inzet dat het er zo vaak niet of pas laat uitkomt?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Deze jongen heeft helaas veel te veel pech gekend. Daarnaast heeft hij wederom 'de pech' dat er enkele middenvelders boven hem in de pikorde staan (waaronder Xavi).
+1/-0

1 jaar geleden
Het gat tussen Jong PSV en PSV1 is natuurlijk heel groot. Middenmoot Jupiler League ten opzichte van Europese subtop. Je moet een heel uitzonderlijk talent zijn om die stap te kunnen maken, en we zien dat dat meer spelers niet lukt dan wel.

Een Xavi Simons heeft nooit bij Jong gespeeld, maar als je het verschil in (handelings)snelheid, inzicht en doelgerichtheid bekijkt tussen hem en bijv. een Ledezma of Saibari, dan zit daar niet 1 klasse tussen maar zeker 3 of 4.

Oftewel, ik verwacht dat Ledezma de volgende speler in de lange rij gaat worden die niet gaat doorbreken bij PSV. Een nietszeggend invalbeurtje af en toe, of een keer meehobbelen in een potje tegen Emmen of Eagles, is het maximaal haalbare vanuit mijn kant.

Dat neemt niet weg dat hij inderdaad veel pech heeft gehad met blessures, zeker bepaalde kwaliteiten heeft en op een iets lager niveau echt wel een nuttige speler kan blijken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage