Transparent
Inloggen
Sluiten

Jarrad Branthwaite: 'Route van Noni Madueke zou een mooi voorbeeld kunnen zijn'

15 februari 2023 09:31 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Jarrad Branthwaite: "Route van Noni Madueke zou een mooi voorbeeld kunnen zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Jarrad Branthwaite aan het als een mooi compliment te zien dat PSV hem langer wil houden. "Ik heb het hier heel goed naar mijn zin, dus een langer verblijf bij PSV zou ik zeker overwegen. We zullen zien of het lukt", aldus Branthwaite. "Mijn contract in Everton loopt nog tot 2025. Dat is nog een lange tijd en ook zij zullen ongetwijfeld een plan met me hebben. Maar ik focus me er niet op. Ik ben nu bij PSV, ik wil zo goed mogelijk presteren en me blijven ontwikkelen."

De Engelsman ziet nog verbeterpunten. "Nog beter de lange ballen verdedigen, alle luchtduels winnen en steeds meer in de aanval betrokken zijn. Daar gaat nu mijn aandacht naartoe, terwijl ik ook wil blijven genieten, want dat is wat ik zeker ook doe bij PSV", zo geeft hij aan. "De route die Noni heeft bewandeld zou een voorbeeld voor mij kunnen zijn. Hij heeft na een paar seizoenen bij PSV een mooie stap gezet. We zullen zien wat er gebeurt, het is iets voor later dit seizoen en niet voor nu."




Tags

branthwaite jarrad route madueke everton luchtduels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik had eerst mijn twijfels over Jarred. Want wat moet je nou met een talent van een club onderin de Premier League. Inmiddels ben ik om en vind ik Jarred een speler die PSV gewoon moet gaan kopen.
+4/-0

1 jaar geleden
Wat bedoelt hij precies met 'Route van Madueke'? Twee jaar geblesseerd aan de kant?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als hij dan vervolgens 40 miljoen oplevert hoor je mij niet klagen.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
In dat geval is 2025 niet zo lang. Dan kan hij mooi transfervrij naar PSV daarna.
+1/-0

1 jaar geleden
Ben 'bang' dat 'we' weer te laat zijn om hem vast te leggen. Al te veel interesse....
Wellicht iets meer focussen op deze markt. Jonge Engelse talenten die wanneer het een beetje goed uitpakt een gigantische verkoopwaarde hebben (zie Madueke).
+1/-0

1 jaar geleden
Hij heeft in ieder geval nu al meer gespeeld.

Mag alleen wat minder genieten net als ons.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage